21 rezultatų ieškant "pagrinda"
Vegetariška pica Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 pakelis „Malsenos“ miltinio mišinio picai. 4 vidutinio dydžio pomidorų, 200 g sūrio „Mozzarela“, 2 šaukštų alyvų aliejaus, 1 šaukštelio džiovintų raudonėlių. Gaminimas: Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai p..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortas su braškėmis
Jogurtinis tortas su braškėmis Ingridientai: Pagrindui 3 kiaušiniai 4 šaukštai cukraus truputis druskos 60 gramų miltų 40 gramų krakmolo Jogurtiniui įdarui 250 gramų šviežių braškių 50 mililitrų apelsinų sulčių 100 gramų cukraus 40 gramų tirpstančios želati..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis namelis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Tešla 300 g margarino 500 ml cukraus 100 ml medaus 1 šaukštas imbiero 2 šaukštai cinamono 2 šaukšteliai gvazdikėlių 2 šaukšteliai kardamono 1 šaukštas sodos 200 ml vandens 1,5 - 2 kg miltų Glajus trijų kiaušinių baltymai cukraus..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragasIngridientai: 1,3 stiklinės miltų 2 trynių 200 g sviesto 0,5 stiklinės cukraus Įdarui: 700 g varškės 1 stiklinė cukraus 7 kiaušinių 3 šaukštų grietinės razinų, vanilinio cukraus 2 šaukštų krakmolo Paruošimo būdas: Iš sviesto, miltų, pusė..
Recepto vertinimas:
Picos pagrindas / padas (plonapadė)
Picos pagrindas / padas (plonapadė) Ingridientai: 20 gramų mielių nepilna stiklinė šilto pieno 2 arbatiniai šaukšteliai druskos 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus 4 valgomieji šaukštai aliejaus 1 kiaušinis miltai pagal poreikį, kad tešla neliptu prie rankų (apie 500 gramų) Gam..
Recepto vertinimas:
Studentiška picaIngridientai: Plonapadės picos pagrindo. Daktariškos dešros. Picos prieskonių. Švelnaus arba klasikinio pomidorų padažo. Picos sūrio (picos/picarela). Marinuotu agurkų Gaminimas: Su burokinė tarkė sutarkuoti picos sūrį ir dešrą. Pagrindą sutepti ..
Recepto vertinimas:
Tradicinė pica su traškia plutele
Tradicinė pica su traškia plutele Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.Pagrindui : 7 g džiovintų mielių 2 šaukšteliai cukraus 3/4 stiklinės šilto vandens 2 1/2 stiklinės miltų žiupsnelis druskos 2.Picos viršui : 3/4 stiklinės pomidorų padažo 125g itališkojo saliamio dešros ..
Recepto vertinimas:
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pyrago pagrindui 125 g sviesto, 150 g pusryčių dribsnių su vaisiais, 50 g maltų lazdynų arba migdolų riešutų. Įdarui 750 g įvairiausių uogų arba vaisių (šviežių arba šaldytų), 1 pakelio želė, skirtos ..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos trupinių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsių 12 kiaušinių 2 stiklinės cukraus 2 šaukštai krakmolo 3 šaukštai grietinėlės 0,5 stiklinės kapotų lazdynų riešutų 1 šaukštelis prieskonių meduoliams..
Recepto vertinimas:
Abrikosų skanumėlisIngridientai:7 šaukštai sviesto, 1 kiaušinis, 1 šaukštas vandens, 250 g miltų, 0,5 šaukštelio druskos. Papuošimui: 1,25 stiklinės grietinės, 870 g konservuotų abrikosų, 1,5 stiklinės abrikosų sulčių, 6 šaukšteliai želatinos, 30 g migdol�..
Recepto vertinimas:
Pica su dešra ir grybaisIngridientai:100g. "Panerio" dešros, 100 g. pievagrybių, 1-2 galvutės svogūno, 2 nedideli rauginti arba marinuoti agurkėliai, 200 g. fermentinio sūrio, 2 kietai virti kiaušiniai, 3-4 šaukštai majonezo, kečupo, prieskonių. Pagrindui: 1 pakelis varškės, šaukš..
Recepto vertinimas:
FlorentinaiIngridientai:Pagrindui: 5 dl miltų, 200gr sviesto, 1 dl cukraus, 1 kiaušinis, Pertepimui: 2 1/2 dl aviečių uogienės Migdolų masė: 150 gr sviesto, 400 gr migdolų masės, 3 kiaušiniai, keli lašai maistinių žalios spalvos dažų, 1 dl miltų, 1 arb. šaukštelis ke..
Recepto vertinimas:
Užkandinis tortas (Jūratės)Ingridientai:Tešlai: 500g miltų, 30g mielių, stiklinė pieno, kiaušinis, 80g sviesto, truputis druskos, cukraus. Aptepams: 100g ryžių, stiklinė pieno, krevečių, 200g majonezo, truputis druskos ir cukraus, 300-400g sviesto, 1-2 dėžutės šprotų..
Recepto vertinimas:
Trapus pyragas su braškėmisIngridientai:Tešlai: 200 g miltų; 100 g sviesto; 1 kiaušinis; ½ arb. š. kepimo miltelių; 2 valg. š. cukraus; Žiupsnelis druskos; Riebalų (formai ištepti). Įdarui: 100 g cukraus; 500 g braškių.Gaminimas Sumaišyti miltus, sviestą supjaustytą gabalėli..
Recepto vertinimas:
Braškių ir migdolų tortasIngridientai:Tešlai: 2 kiaušiniai; 100 g cukraus; 50 g maltų migdolų; 75 g miltų; 50 g krakmolo; 1 nubrauktas arb. š. kepimo miltelių. Įdarui: 2 pak. vanilinio pudingo miltelių; 25 g cukraus; 250 ml pieno (gali būti ir mažiau); 50 g maltų migdolų; 500-750 ..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Bezė tortas su braškėmisIngridientai:Tešlai: 5 baltymai; 150 g cukraus; 150 g cukraus pudros; 1 pak. vanilinio cukraus; ½ citrinos sultys. Įdarui: 100 g braškių uogienės (arba trintų braškių); 2 valg. š. vyšnių likerio; 500 g braškių. Papuošimui: 250 ml grietinėlės; 20 g c..
Recepto vertinimas:
Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..
Recepto vertinimas:
Bezė tortas su persikaisIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 100 g sviesto arba margarino; 280 g cukraus; 150 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 100 g plokštelėmis pjaustytų migdolų. Įdarui: 850 ml indelis konservuotų persikų; 400 ml grietinėlės; 2 pak. grietinėlės standiklio; ..
Recepto vertinimas:
Bezė tortas su vyšniomisIngridientai:Bezė pagrindui: 3 baltymai; 150 g cukraus; ½ pak. vanilinio cukraus; 1 valg. š. citrinos sulčių; Cukraus pabarstyti. Trapios tešlos pagrindui: 250 g miltų; 1 kiaušinis; 75 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 125 g sviesto. Įdarui: 4 valg. š. vyšni..
Recepto vertinimas:
Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]
Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]Ingridientai:3 puodeliai supjaustytų šviežių braškių (Braškės ir žemuogės)3 šaukštai cukraus 1,6 puodelio miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo milteliai)0,25 šaukštelio kepimo sodos (nugesintos) 3 šaukštai margarino 1 kiaušinis..
Recepto vertinimas: