25 rezultatų ieškant "otas"
Sluoksniuotas tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g sviesto, 12 kiaušinių, 200 g cukraus, 150 g miltų, vanilės. Gaminimas: Sviestą išsukite iki baltumo. Kitame inde ištrinkite trynius su cukrumi. Tada trynius po šaukštą dėkite į sviestą, taip pat dėkite po truputį miltų ir pl..
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Nevirtas uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g žemuogių, 100 g braškių, 100 g konservuotų slyvų, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 litro vandens, 1 stiklelis vyno. Gaminimas: Vanduo su cukrumi užvirinamas ir atšaldomas. Uogos nuvalomos, nuplaunamos ir apdžiovinamos. Braškės ir s..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.300 g kriaušių, 3.150 g cukraus, 4.25 g vyno, 5.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Kriaušes nulupkite ir supjaustykite. Jei odelė plona, galite nelupti. Vandenį užvirinkite, suberkite cukrų, citrinos rūgštį, įdėkite k..
Recepto vertinimas:
Uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l vandens, 2.250 g uogų, 3.150 g cukraus, 4.1 g citrinos rūgšties. Gaminimas: Į verdantį vandenį supilkite cukrų, užvirinkite, nugriebkite putas. Po to reikia įdėti citrinos rūgštį ir sirupą ataušinti. Paruoštas uogas supilkite į ..
Recepto vertinimas:
Vyšnių kompotas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g cukraus, 1 l vandens, 1 l vyšnių, 1 citrina. Gaminimas: Cukrų suberti į vandenį ir užvirinti. Užvirus sudėti nuvalytas uogas be kauliukų ir pavirti apie valandą. Išvirus nugriebti putas, supilti išspaustas citrinos sultis. Supil..
Recepto vertinimas:
Naminių vynuogių kompotas žiemai
Naminių vynuogių kompotas žiemai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Reikės: vynuogių. Sirupui: 3 litrai vandens; 1 kg.cukraus. Gaminimas: Nuplautas uogas sudedame į stiklainius.Išvirtu sirupu užpilame uogas ir uždarome dangteliais. ..
Recepto vertinimas:
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SVARAINIAIS
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SVARAINIAIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. paruoštų cukinijų, 250-300g. svarainių. Sirupui: 400-500g. cukraus, 500-600g. vandens, 2 gvazdikėliai, citrinų žievelių, 1g. citrinų rūgšties. Gaminimas: Cukinijas nuplauti, pašalinti sėklas ir supjaustyti nedideli..
Recepto vertinimas:
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SLYVAITĖMIS
CUKINIJŲ KOMPOTAS SU SLYVAITĖMIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1kg. cukinijų, 500g. kaukazinių slyvaičių, 1,5-2g. citrinų rūgšties. Sirupui: 1l. vandens, 600-700g. cukraus, stiklinė aronijų ar juodųjų serbentų. Gaminimas: Kubeliais supjaustytas cukinijas ir kaukazines slyvaites bla..
Recepto vertinimas:
JUODŲJŲ SERBENTŲ KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg juodų serbentų uogų, 1 l vandens, 350-370 g cukraus Gaminimas: Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus di..
Recepto vertinimas:
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS
VYŠNIŲ IR RAUDONOJO VYNO KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg vyšnių, 800 g cukraus, 1 l. vandens, 0,5 l raudonojo desertinio vyno. Gaminimas: Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame v..
Recepto vertinimas:
Kriaušių kompotas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg gražių, neprinokusių kriaušių, 1 kg cukraus, 1/2 l acto, gvazdikėlių, cinamono, Gaminimas: Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius. Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir ..
Recepto vertinimas:
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS
AGRASTŲ KOMPOTAS SU ERŠKĖTROŽĖMIS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 kg agrastų, 1 stiklinė erškėtrožių žiedlapių, 400-500 g cukraus, 1 l. vandens. Gaminimas: Uogas subadyti arba užpilti atvėsintu vandens ir cukraus sirupu ir palaikyti 6-8 val.Gerai nuplautus žiedlapius kartu su par..
Recepto vertinimas:
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas
Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažasIngridientai:500 g avienos kumpio arba maltos avienos 100 g tamsiojo „Švyturio“ BALTIJOS alaus1 kiaušinisdruskos pagal skonį (KOTANYI)juodųjų pipirų pagal skonį (KOTANYI)mėtų pagal sko..
Recepto vertinimas:
Šviežių vaisių kompotasIngridientai:4 gerai prinokę vasarinių veislių obuoliai, 2 kriaušės, 1l vandens, 100 g cukraus, vanilinio cukraus, cinamono ir pora gvazdikėlių.Gaminimas Obuoliai ir kriaušės nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis, dubenėlyje užberi..
Recepto vertinimas:
Sultingų uogų kompotasIngridientai:1,5 stiklinės vyšnių ar aviečių, ar 1 stiklinė raudonųjų serbentų, 150 g cukraus, 1l. vandens.Gaminimas Perrinktos uogos nuplaunamos kiaurasamtyje. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas, karštas užpilamas ant paruoštų uogų ir uždengus laikom..
Recepto vertinimas:
Džiovintų vaisių kompotasIngridientai:300g įvairių džiovintų vaisių (obuolių, kriaušių, slyvų, vyšnių, razinų), 100 g cukraus, truputis cinamono, pora gvazdikėlių, l,5l. vandens.Gaminimas Džiovinti vaisiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami šaltu ir iš lengvo verdama, kol ..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotas pyragasIngridientai:250g margarino arba sviesto, 4 tryniai, 1 šaukštas miltinio cukraus, 1 šaukštelis sodos, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 kg miltų, 2 šaukšteliai kakavos, 6 baltymai, 6 šaukštai cukraus, vanilinio cukraus, 250g slyvų arba obuolių košės.Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Marinuotas keptas starkis tešloje
Marinuotas keptas starkis tešlojeIngridientai:800 g šaldyto starkio filė, prieskonių, aliejaus kepimui, 1 kiaušinis, 2—3 šaukštai miltų, 2—3 svogūnai, 20 g sviesto, druskos.Gaminimas Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš ki..
Recepto vertinimas:
Vyniotas lakštinis su varškeIngridientai:2 stiklinės miltų, vandens, druskos. įdarui: 600 g varškės ar šviežio sūrio, 2 kiaušiniai, 50—100 g sviesto, 1—2 šaukštai cukraus, 1 šaukštas pyrago džiūvėsėlių, cinamono, druskos.Gaminimas Iš miltų ir pasūdyto ..
Recepto vertinimas:
"Strazdanotasis" pyragasIngridientai:250 g. margarino, 5 kiaušiniai, 1,5 - 2 stiklinės miltų, stiklinė aguonų, stiklinė pieno, stiklinė cukraus, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, migdolų aliejaus, bakalie (riešutai, apelsino žievelė, razinos)Gaminimas Pieną užvirti maišant su aguonom..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotasis pyragasIngridientai:I Sluoksnis: 8 tryniai, kiaušinis, 8 šaukštai cukraus, 1/2 pakelio margarino, 3 šaukštai želatinos, vanilinio cukraus. II Sluoksnis: 4 baltymai, 4 šaukštai cukraus, 2 šaukštai kakavos, 1/4 pakelio margarino, 1,5 šaukšto želatinos. III Sluoksnis: 4 b..
Recepto vertinimas:
Paprastasis itališkas rizotasIngridientai:80 g ryžių, 30 g svogūnų, 20 g sviesto, 15 g tarkuoto sūrio, 100 g sultinio, šafrano, pipirų, druskos.Gaminimas Susmulkintus svogūnus apkepinkite svieste, pridėkite ryžius ir apkepinkite, kol ryžiai prisisotins sviesto. Dalimis supilti su..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotas mėsos kepsnysIngridientai:Mėsos faršo, grietinės, paprikos, grybų (tinka ir pievagrybiai), svogūno, prieskonių, lydyto sūrio, kiaušinis.Gaminimas Mėsos faršą sumaišyti su šiek tiek grietinės, įmušti kiaušinį, įberti prieskonių. Paprikas su svogūnu a..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotas keksas su šokoladu
Sluoksniuotas keksas su šokoladuIngridientai:275g sviesto, 250g cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, 6 kiaušiniai, 1-2 šaukštai romo, 150g miltų, 100g krakmolo, 3 šaukšteliai kepimo miltelių, 100g šokolado.Gaminimas Į išsuktą sviestą įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų, 2 kiaušiniu..
Recepto vertinimas: