Omaras su kalvadosu
Patiekalo šalis: Prancūzija
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
4 mažų omarų (400 g) arba 2 didelių (600-800 g),
100 g sviesto,
druskos,
šviežiai maltų pipirų,
žiubsnelio cukraus,
100 g kalvadoso.
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę, specialiu peiliu perskelkite omarus pusiau, išvalykite vidurius, puseles aptepkite 50 g sviesto, druska, pipirais ir sudėkite į troškintuvą, užpilkite šlakeliu vandens. Virkite 10-15 min., pašlakstydami sultimis. Atsargiai užpilkite kalvadosu, (pasistenkite pilti ne ant pačių omarų, o į sultinį). Sudėkite likusį sviestą, suberkite cukrų ir troškinkite karštoje orkaitėje dar 8 min. Patiekite karštą.
Tinka vartoti su:
Kaip valgyti omarą ?
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!