SALIERŲ SALOTOS

Ingridientai:
2-3 salierai
2-3 obuoliai
nepilna stiklinė mėgstamų riešutų
citrinos sulčių
šaukštas majonezo
ryšulėlis krapų

Gaminimas
Salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi šiaudeliais ir apšlakstomi citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Obuoliai nulupami ir, supjaustyti kaip salierai, 3-5 min. palaikomi citrinos rūgštimi parūgštintame vandenyje. Paskui kaiurasamčiu išgriebiami ir sudedami ant salierų, suberiami smulkiai supjaustyti krapai, uždedama majonezo ir šakute sumaišoma. Valgoma su baltos duonos skrebučiais arba su aliejuje pakepinta juoda duona.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!