Pjemontiškas padažas
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
45g skardinė konservuotų nuvarvintų ir susmulkintų ančiuvių
90g nesūdyto sviesto
5 grūstos česnako skiltelės
2 kiaušinių tryniai
pasirinktų pagal pageidavimą šviežių daržovių, 5 cm ilgumo pagaliukais
Gaminimas:
Vidutinio didumo prikaistuvyje ančiuvius, nesūdytą sviestą ir česnaką kepinkite tol, kol sviestas ištirps. Masę perdėkite į virtuvinį kombainą. Suleiskite kiaušinių trynius. Sukite tol, kol masė sutirštės. Mišinį supilkite į fondiu indą, palengva užvirinkite. Tuojau pat duokite į stalą su daržovėmis ir ant iešmo sumauta duona. Be to, pjemontišką padažą galima patiekti supiltą į dubenį ir siūlyti ant padėklo su duona ir daržovėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!