Pjemontiškas padažas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
45g skardinė konservuotų nuvarvintų ir susmulkintų ančiuvių
90g nesūdyto sviesto
5 grūstos česnako skiltelės
2 kiaušinių tryniai
pasirinktų pagal pageidavimą šviežių daržovių, 5 cm ilgumo pagaliukais
Gaminimas:

Vidutinio didumo prikaistuvyje ančiuvius, nesūdytą sviestą ir česnaką kepinkite tol, kol sviestas ištirps. Masę perdėkite į virtuvinį kombainą. Suleiskite kiaušinių trynius. Sukite tol, kol masė sutirštės. Mišinį supilkite į fondiu indą, palengva užvirinkite. Tuojau pat duokite į stalą su daržovėmis ir ant iešmo sumauta duona. Be to, pjemontišką padažą galima patiekti supiltą į dubenį ir siūlyti ant padėklo su duona ir daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!