11 rezultatų ieškant "nuoviras"
Levante Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 l Pienas0,5 l Vaisių sultys (apelsinų, obuolių)Saulėgrąžų aliejus200-300 gr. degtinė arba spiritas200 gr. (stiklinė) Rasalas (agurkų, pomidorų)Tomatų pastaKrapų nuoviras (2 pundeliai + 0.5 l)100 gr. CukrusPlakta grie..
Recepto vertinimas:
Šaltibarščiai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 350 g burokėlių nuovirų, 100 g burokėlių, 20 g morkų, 25 g svogūnų laiškų, 50 g agurkų, 40 g grietinės, 1 kiaušininis, 5 g cukraus, 8 g acto, druskos, pipirų, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir griežinėliais supjaustytus burokėlius ..
Recepto vertinimas:
Senoviškos vaisių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 po pusę griežinėlio supjaustyti apelsinai 3 plonais griežinėliais supjaustyti obuoliai 3 gabalėliais supjaustytos kriaušės 2 griežinėliais supjaustyti bananai 200 g per pusę supjaustytų vynuogių su išimtais kauliukais nuovir..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsėl..
Recepto vertinimas:
Spanguolių kisieliusIngridientai:1 stiklinė spanguolių, 1l. vandens, 150 g cukraus, 1/2 stiklinės krakmolo, cinamono, gvazdikėlių (nebūtinai).Gaminimas Iš perrinktų ir nuplautų sumaigytų uogų išspaudžiamos sultys. Liekanos užpilamos vandeniu ir pavirinamos su cukrumi bei prieskon..
Recepto vertinimas:
Džiovintų vaisių kompotasIngridientai:300g įvairių džiovintų vaisių (obuolių, kriaušių, slyvų, vyšnių, razinų), 100 g cukraus, truputis cinamono, pora gvazdikėlių, l,5l. vandens.Gaminimas Džiovinti vaisiai nuplaunami šiltu vandeniu, užpilami šaltu ir iš lengvo verdama, kol ..
Recepto vertinimas:
Karpis drebučiuoseIngridientai:Karpis, 30g želatino, baziliko, druskos, pipirų, balto vyno.Gaminimas Paruoštą žuvį supjaustyti gabaliukais. Galvą, uodegą ir pienius atidėti. Žuvies gabaliukus sudėti į šiltą kur-bujon nuovirą ir virti 45 minutes. Tuomet žuvį išimti, pašalint..
Recepto vertinimas:
Jaučių uodegų nuovirasIngridientai:2 jaučių uodegos, 2 skiltelės česnako, 1 svogūnas, 250 g pupelių, 4 bulvės, 4 raudonųjų aitriųjų paprikų, petražolių arba koriandro, baziliko, mairūno, druskos.Gaminimas Supjaustyti jaučių uodegas ir virti su svogūnu, česnaku, pipirais, ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)
Bulvių ir mėsos faršo apkepas (Vitos)Ingridientai:5—6 bulvės, 0,5 kg mėsos faršo, 2 riekutės pyrago, kiaušinis, svogūnas, šaukštelis riebalų, maltų pipirų, 4 džiovinti grybai, 0,5 stiklinės grietinės, šaukštas tarkuoto „Šėtos" sūrio, šaukštas pyrago džiūvėsė..
Recepto vertinimas:
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvys
Egiptietiškai ruoštos šaltos žuvysIngridientai:1 kg žuvies (sterkų), 50 g alyvuogių aliejaus, 5 g česnakų, druskos, pipirų, 0,5 l vandens, pusantros citrinos, smulkintų petražolių.Gaminimas Paruoštas žuvis supjaustykite 2 cm storio gabaliukais. Puode su auselėmis pašildykite alyvuo..
Recepto vertinimas:
Tėvo košėIngridientai:Nuoviras nuo cepelinų ~ 1LPerlinės kruopos - 200grŠviežios bulvės - 4-5 vntGaminimasKai nuo cepelinų lieka nuoviras, vanduo, tai ji ne išpilti. Išvirti jame kruopas. Iberti žiupsnelį druskos. Sutarkuoti bulvė..
Recepto vertinimas: