Bulvienė su aviena ir pomidorais
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
600 g avienos,
700 g bulvių,
4 – 5 pomidorai,
1 svogūnas,
120 g avienos lajaus (netirpyto),
malti raudonieji pipirai,
druska,
žalumynai.
Riebią avieną kartu su kaulais sukapokite gabalais (1 porcija maždaug 3 – 4 gabalai ), pasūdykite, pabarstykite pipirais, dėkite į puodą su įkaitintu avienos lajumi ir paskrudinkite. Tada įdėkite žiedais supjaustytą svogūną, pomidorus, įpilkite 8 stiklines vandens, užvirinkite, įdėkite kubeliais supjaustytų bulvių, uždenkite dangčiu ir baikite virti. Atskirai patiekite pjaustytų žalumynų
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!