Pusrytinė ryžių košė


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
2 stiklinės ryžių
9 stiklinės vandens (pieno)
3 šaukštai sviesto
1 šaukštas cukraus
2 šaukšteliai cinamono
Gaminimas:

Ryžius nuplauti šaltu vandeniu ir suberti į neribotą kiekį verdančio vandens, užvirti ir nuplauti per koštuvą. Kol nuvarvės ryžiai, užkaisti 9 stiklines vandens (pieno) ir iš karto suberti ryžius. Verdant dažnai maišyti, kad neprisviltų. Nukėlus nuo ugnies uždengti ir palaikyti keletą minučių, kad pilnai išbrinktų. Kol brinksta, išlyditi sviestą su cukrumi ir cinamonu. Įdejus ryžių lėkštutę, užpilti padažu. Skanaus ! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!