Marinuotos paprikos
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
½ raudonosios paprikos
½ geltonosios paprikos
½ žaliosios paprikos
2 šaukšteliai alyvų aliejaus
2 šaukštai cukraus
3 šaukštai obuolių acto
Druska, pipirai
Gaminimas:
Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitinamas keptuvėje, sudedamos paprikos ir kepama ant didelės ugnies, vis sukrečiant keptuvę. Užpilamas sirupas, įpilama obuolių acto, įberiama druskos, pipirų. Žiūrėkite, kad paprikos nesuminkštėtų, jos turi likti pokietės. Prieš valgant patiekalas atvėsinamas.
Marinuotas paprikas dar galima gaminti iš nekeptų paprikų, tada jos lieka visai traškios.
Šaltinis : http://www.dansukker.com
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!