Nekaitinta agurkų mišrainė žiemai
Ingridientai:
6 kilogramai agurkų,
2 kilogramai svogūnų,
400 gramų cukraus,
200 gramų druskos,
0,5 litro acto (9 proc.),
0,5 litro aliejaus,
10-12 skiltelių česnako
Agurkus supjaustyti griežinėliais, svogūnus supjaustyti, česnakus smulkiai sukapoti. Supilti aliejų, actą, druską ir cukrų. Viską emaliuotame puode gerai išmaišyti ir palikti parai laiko stovėti, vis retkarčiais pamaišant.
Po to sudėti į sterilius stiklainius, užpilti susidariusiom sultimis ir uždaryti dangteliais (užsukamais).
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
lina 2013-08-03 08:35:16
ar reika morku ir kiek nes neparasyta
laura 2011-09-10 17:57:04
as irgi dariau labai skani,siandien vel darysiu nes gavau dar agurku.as svogunus supjausciau griezineliais.prie saslyku net atskirai svogunu nereikia
edita 2011-08-28 15:19:18
siemet dariau-misraine suuuuper
Virginija 2011-08-10 11:43:53
Nuotrauka netinkama, nes agurkai supjaustyti kubeliais, oran?in?s spalvos dar?ovi? matosi. Tekste nepara?yta kaip supjaustyti svog?nus.
Ieva 2011-08-02 12:13:09
o dangteliai uzsukami, ar vakuojami, jie juk irgi galima pavadinti uzsukamais :D
Karolina 2011-07-29 10:44:57
Darau ta misraine kiekvienais metais, ir galiu pasakyti,kad puikiai laikosi visa ziema tiek sklepe, o dar geriau saldytuve, nes nera dregna
Erika1980 2010-08-23 03:39:40
Sklepe galima laikyti kuo puikiausiai. Mano mo?iut? t? mi?rain? darydavo, tik ned?davo ?esnak?, laikydavo sklepe. D?l ?aldytuvo tai a? ne?inau, pati va bandysiu laikyti ?aldytuve ir para?ysiu paskui kaip sek?si i?laikyti.
[email protected] 2010-08-20 00:20:27
butu viskas gerai skani misraine tik niekko neparasyta kur laikyti .ar saldytuve ar galima sklepe.
Audra 2010-08-07 17:24:55
O ten morkavos spalvos kartais ne morkos,sudetyje neparasei kad reikia
nagire 2010-08-04 04:03:38
netikiu,kad laikysis per ziema,nebent saldytuve ir tai abejoju.O kas tie geltoni?Lyg ir nera tokiu recepte...
ausra 2010-07-27 01:08:24
ar si misraine nekaitinta tikrai laikosi per ziema