Aviena su šparaginėmis pupelėmis ir bulvėmis
Ingridientai:500 g avienos (nuo menčių);
100 g rūkytos mėsos;
1 svogūnas;
1 l mėsos sultinio;
Džiovintų raudonėlių;
Pipirų;
500 g šparaginių pupelių;
500 g nebirių bulvių.
Gaminimas
Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus taip pat supjaustykite stambiai. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pakepkite dideliame prikaistuvyje. Tuomet sudėkite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, pagardinkite pipirais ir raudonėliais. Pridenkite dangčiu ir 1 val. pavirkite ant mažos ugnies. Šparagines pupeles nuplaukite ir sulaužykite gabaliukais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Šparagines pupeles ir bulves sudėkite į prikaistuvį su mėsa ir 20-30 min. patroškinkite. Patiekite karštą.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!