10 rezultatų ieškant "muskatais"
Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. morkų, 1 l vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50g. sviesto, 1 ryšelis krapų, 1 lauro lapas, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, žiupsnelis muskatų žiedų, 1/8 l grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Nuskust..
Recepto vertinimas:
Lašiša su brokoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 lašišos pjausniai (po 140 g.), 2.1 kg brokolių, svogūnas, citrina, 3.1 šaukštas sviesto, 4.100 ml tirpaus daržovių sultinio, 5.1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių, 6.125 g grietinės, žiupsnelis cukraus, druskos, pipirų, mu..
Recepto vertinimas:
Omletas su vištienaIngridientai:3 kiaušiniai, 200g vištienos filė, 2 šaukštai aliejaus, 200 g pievagrybių, 3-4 porai, 1 svogūnas, 2 morkos, 100 ml grietinėlės, 50 g konservuotų žirnelių, nubrauktas šaukštas bulvių krakmolo, maltų pipirų, druskos. Gaminimas Vištienos filė..
Recepto vertinimas:
Svogūninis pyragasIngridientai:600g sluoksniuotos tešlos, 50g. porų, svogūnas, 100g. virto kumpio, 2 šaukštai sviesto, šaukštas vyno, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai tarkuoto sūrio, 250ml. grietinėlės, maltų muskatų, maltų pipirų, riebalų formai patepti. Gaminimas Porus nuvalome ir, pa�..
Recepto vertinimas:
Paprikų užkandisIngridientai:2 raudonosios paprikos, 150 g brokolių, 2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės 35 proc. riebumo grietinėlės, 3 šaukštai tarkuoto parmezano, žiupsnelis muskatų, pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų. Padažui: 4 pomidorai, 3 skiltelės česnako, 4 šaukštai a..
Recepto vertinimas:
Jautienos apkepasIngridientai:700 g jautienos faršo, 800 g bulvių košės (paruoštos iš virtų ir trintų bulvių, pieno ir sviesto), 2 raudonos saldžiosios paprikos, 7-10 česnako skiltelių, 1/2 stiklinės jautienos sultinio, druskos, maltų juodųjų pipirų, tarkuotų muskatų, žalumynų: ..
Recepto vertinimas:
Cukinijų ir svarainių tyrė su muskatais
Cukinijų ir svarainių tyrė su muskataisIngridientai:350 g cukinijų tyrės, 150 g svarainių tyrės, 14 g muskatų, pagal skonį druskos ir cukraus.GaminimasCukiniją nulupti, pašalinti sėklas su jas gaubiančiu minkštimu, supjaustyti gab..
Recepto vertinimas:
Briuselio kopūstų salotosIngridientai:300 g Briuselio kopūstų,1 obuolys,1 morka (nedidelė),svogūnų laiškų ar porų,2 šaukštai grietinės,2 šaukštai majonezo,druskos, pipirų, muskatų.GaminimasBriuselio kopūstus i&..
Recepto vertinimas:
Veršiena su špinataisIngridientai:(4 porcijos)1,2 kg veršienos,1 morka,1 petražolių šaknis,1 gabalėlis saliero šaknies,2 laurų lapai,truputis druskos, pipirų,1,5 šaukšto sviesto,800 g špinatų,0,5 stiklinės grietinės,1 ki..
Recepto vertinimas:
Jūros lydeka grietinės padažeIngridientai:600 g šaldytų juros lydekų su oda,100 g grietinės,150 g svogūnų,150 g fermentinio sūrio,1 šaukštas miltų,druskos, pipirų, muskatų,aliejaus apkepimui.GaminimasŽuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstomedruska, pipirais. •Susmulkiname svo..
Recepto vertinimas: