20 rezultatų ieškant "morkos su garsticiomis"
Žuvies ir bulvių užkepėlėIngridientai: 0,5 kg bulvių 700 g žuvies filė 1 didelis poras 1 morka 200 g fermentinio sūrio 1 stiklinė pieno 3 alyvų aliejaus druskos, pipirų, žuvies prieskonių trupinių indui pabarstyti Gaminimo būdas: Bulvės išverdamos ir supjaustomos ..
Recepto vertinimas:
Morkos imbiero marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 gr morkų plonais griežinėliais Marinatui: 1 šaukštas šviežio imbiero plonais šiaudeliais 200 ml acto 200 ml vandens 200 gr cukraus 2 šaukštai jūros druskos 1 šaukštelis nemaltų juodųjų pipirų Gaminimas: Paruošiamos morkos..
Recepto vertinimas:
Lietuviški barščiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė rūkyto kumpio sultinio pusė rauginto burokėlio griežinėlis rūkyto kumpio 1 svogūnas 1 morka 2 lauro lapai petražolių, pipirų Gaminimas: Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškoš..
Recepto vertinimas:
Saldi silkėIngridientai: Silkės Svogūno morkos majonezo cukraus Silkę pamirkyti kelias valandas, kad nebūtų sūri. Morkas išverdame nesūdytame vandenyje. Svogūnus kepame aliejuje taip pat be jokių prieskonių.Į silkinę dedame mažais gabalėliais supjaustyta silkę, ant silkių..
Recepto vertinimas:
Salotos „Sveikata“ Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.4 morkos, obuolys, 2.2 šaukštai citrinos sulčių, 3.šaukštas razinų, 4.šaukštas aliejaus, 5.šaukštelis cukraus, 6.petražolės. Gaminimas: Morkos ir obuolys sutarkuojami. Razinos 30 minučių brinkinamos šaltame vandenyje, ta..
Recepto vertinimas:
Morkų kava Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400 g morkų, 2.1,5 l vandens, grietinėlės, ledų, 3.50 g cukraus. Gaminimas: Morkos sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos sudžiovintos morkos ir 5 – 10 minučių paverdamos. Tada perkošiamo..
Recepto vertinimas:
Marinuotos silkės plaktame padaže
Marinuotos silkės plaktame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.3 svogūnai, 4.2 morkos,5.2 stiklinės vandens, 6.1 šaukštas aliejaus, 7.0,5 stiklinės acto, pipirų, gvazdikėlių, lauro lapų, cukraus. Gaminimas: Silkės nulupamos, kaulai išimami, sudedamos į pailgą indą..
Recepto vertinimas:
Piene virtas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpio, 2.2-3 morkos, 3.1-2 svogūnai, 4.1 l pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų saliero lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai Gaminimas: Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio ..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su morkomis
Karšti sumuštiniai su morkomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės duonos, 20 g margarino, 250 g morkų, 10 g sviesto, 2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės pieno arba grietinėlės, 50 g sūrio, truputis vandens, druskos, muškato riešuto, (kiaušinių, pomidorų). Gaminimas: B..
Recepto vertinimas:
Kalafijorai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 Kalafijoras 2vidutinių svogunu 2skilteliu cesnako 2dideles morkos 200ml grietinėlės grietines sviesto druskos pipirų sojos padažo Gaminimas: Nuplauname kalafijorą ir pasmulkine (nepjaustom o lauzom jis juk lengvai smulkinasi po šakele) dedam..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Įdaryti baklažanai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg baklažanu, 3 - morkos, 1 - 2 svogunai, 200g fermentinio surio, 3 -4 skiltelės česnako, sviesto, 4-5 šaukštaimajonezo, 2 šaukštai tomato padazo. Gaminimas: morkos su svogunais apkepinamos svieste, įdedama p..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir daržovių mišrainėIngridientai:3-5 virtos bulvės, 2 vidutinio dydžio virtos morkos, 2 virti salierai, 0,5 stiklinės pieno ar grietinės, 50 g varškės, 3-4 kalendros grūdeliai, truputis mairūno lapelių, cukraus, druskos.Gaminimas Bulvės, morkos ir salierai supjaustomi k..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir mėsos užkandisIngridientai:2—3 virtos bulvės, 200 g virtos mėsos liekanų, 2 virtos morkos, raugintas agurkas, 2—3 šaukštai virtų pupelių ar konservuotų žaliųjų žirnelių, 2—3 kietai virti kiaušiniai, 3—4 šaukštai majonezo ar grietinės, š..
Recepto vertinimas:
Grybų troškinys su kiaulienaIngridientai:4—5 bulvės, stiklinė raugintų grybų, 0,5 kg kiaulienos, 3 morkos, 0,5 stiklinės grietinės, 50 g sviesto ar margarino, šaukštas miltų, maltų kalendros grūdų ar pipirų, druskos.Gaminimas Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomo..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir morkų apkepasIngridientai:5—6 bulvės, 4—5 morkos, 50 g margarino, 2 šaukštai miltų, stiklinė pieno, 2 kiaušiniai, 50 g sviesto, 2 šaukštai tarkuoto olandiško sūrio, druskos, šaukštas cukraus.Gaminimas Bulvės ir morkos išverdamos, nulupamos ir supjausto..
Recepto vertinimas:
Bulvių pyragasIngridientai:4—5 virtos bulvės, 4 kiaušiniai, stiklinė cukraus, šaukštas kakavos, 3 šaukštai džiovintos gelteklės (ar morkos), šaukštelis vanilinio cukraus, 0,5 stiklinės miltų, šaukštelis kepimo miltelių.Gaminimas Kiaušinių tryniai, cukrus ir kakava s..
Recepto vertinimas:
Menkė su ryžiais ir morkomisIngridientai:1kg. šaldytos menkės filė, 3-4 šaukštai aliejaus, 3-4 morkos, maltų pipirų, druskos, stiklinė ryžių, šaukštas cukraus, šaukštas sviesto, svogūnas, šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas ketčupo.Gaminimas Menkė supjaustoma vienod..
Recepto vertinimas:
MišrainėIngridientai:250 g virtų, su lupenomis bulvių, 250 g morkų, 250 g konservuotų žaliųjų žirnelių, svogūnas, virtas raudonasis burokėlis, pusė stiklinės aliejaus (geriausiai tinka sėmenų), svogūnų ar krapų šakelių, druskos, cukraus, acto, kmynų.Gaminimas Bulvės..
Recepto vertinimas: