VIRTA ŽUVIS SU ČESNAKU
Ingridientai:500g žuvies
petražolių, saliero
1 poras
1 morka
lauro lapas
2 kvapnieji pipirai
krapų
1 galvutė česnako
vandens, druskos
Gaminimas
Iš smulkmės su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais pasūdę išvirkite sultinį. Išvirusią smulkmę išmeskite, o sultinyje virkite stambius žuvies gabalus.
Smulkiai supjaustytą česnaką sutrinkite su druska ir, sudėję puodukan, įpilkite du šaukštus sultinio. Gerai išmaišę, česnaku užpilkite išvirusius žuvies gabalus.
Užsigerti galite sultiniu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!