Sūrio rutuliukai

Ingridientai:
500g  fermentinio sūrio      
1 l pieno
360 g margarino
500 g miltų
Juodųjų maltų pipirų
Tabasko padažo
20 g kmynų
50 g aguonų
1,5 l aliejaus
Padažui:
250 ml majonezo
 250 ml pomidorų padažo
20 ml citrinos sulčių
Juodųjų maltų pipirų
Druskos
Cukraus
Gaminimas

Į įkaitintą pieną sudedame margariną ir užviriname. Kai pienas užverda, maišant suberiame miltus ir gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių. Po to sudedame sūrį ir viską gerai išmaišome.

Iš gautos masės formuojame rutuliukus ir verdame aliejuje. Rutuliukai turi būti 1,5-2 cm sk

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!