21 rezultatų ieškant "miltai"
Ryžiai su vėžiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 30 vėžių, sviestas, krapai, 1,5 stiklinės ryžių, miltai. Gaminimas: Vėžius išvirkite pasūdytame vandenyje su krapais, nuvalykite jų kakliukus ir didžiąsias kojas. Nugarinę mėsą padžiovinę sugrūskite, patroškinkite su 3 šauk�..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, 2 kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, grybų padažas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilki..
Recepto vertinimas:
Neriebus meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g medaus, 5 kiaušiniai, 1,2 stiklinės cukraus, 2,5 šaukšto tirpinto sviesto, stiklinė grietinės, 3,5-4 stiklinės miltų, šauktas sodos, 2 šaukšteliai prieskonių mišinio: maltų gvazdikėlių, cinamono, muskato riešuto, kvapiųjų pip..
Recepto vertinimas:
Medaus vainikas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3,5-4 stiklinės miltų, 5 šaukštai tirpinto margarino arba aliejaus, 250 g medaus, 1,2 stiklinės cukraus, stiklinė grietinės, 3 kiaušiniai, 5 šaukštai razinų, truputis kepimo miltelių. Gaminimas: Miltai sumaišomi su kėlimo milteliais. Me..
Recepto vertinimas:
Minkštas meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2,5-3 stiklinės kvietinių miltų arba rupių ruginių miltų, 3 kiaušiniai, stiklinė rūgusio pieno, stiklinė grietinės (vietoj pieno galima dėti stiklinę geros varškės), 2 stiklinės medaus, 4 šaukštai cukraus, 2 šaukšteliai prieskoni..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys
Pikantiškas troškintos menkės kepsnys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: menkė arba kumpis 800 g cukrus druska marinuoti agurkai 2 vnt rūkytas kumpis 50 g svogūnas 1 vnt petražolė 1 vnt morkos 2 vnt miltai 1 šaukštelis riebalai 30 g Gaminimas: 4 asmenims Išmirkyta mėsa nusausinama, išimam..
Recepto vertinimas:
Kiaušinienė su miltais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai, 35 g pieno, 9 g miltų, 15 g grietinėlės, 5 g sviesto, druskos Gaminimas: Išplaktus kiaušinius sumaišykite su miltais, atskieskite grietine ir išmaišykite. Tada po truputį pilkite šilto pieno, išplakite iki vientisos ..
Recepto vertinimas:
Bulvių lazdelės su sūriu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g. virtų bulvių, 100 g. miltų, 100 g. margarino, 1 kiaušinis, druskos, tarkuoto fermentinio sūrio. Gaminimas: Miltai supilami ant lentos, dedamas sutrupintas margarinas ir sutrintos bulvės, pabarstoma druska ir greit sumink..
Recepto vertinimas:
Švilpikai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 porcijoms paruošti reikia: 7-8 bulvių; 2 kiaušinių; 3 šaukštų miltų; 1 šaukšto grietinės; druskos. Padažui: 2 džiovintų grybų; 1 šaukšto miltų; 1 stiklinės grybų sultinio; 1 svogūno; druskos. Gaminimas: Virtos bulvės sumalamos mėsm..
Recepto vertinimas:
Silkės mielinėje tešloje Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 - 8 mažos silkės, 2.200 g. salierų, 3.10 g. lašinių.4.Tešlai: 500 g. miltų, 5.1 šaukštas margarino, 6.1 stiklinė pieno, 7.25 g. mielių, druskos. Gaminimas: Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su ..
Recepto vertinimas:
Lengvi sausainiai Ingridientai: Miltai - 260 gramų, Sviestas - 250 gramų, Cukrus - 100 gramų, Kiaušinio baltymas - 2 vienetai, Cukraus pudra, Druska Gaminimas Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Dvi skardas iškloti kepimo popieriumi. Minkštą sviestą mikseriu išplakti iki purumo...
Recepto vertinimas:
Bulvių maltinukaiIngridientai:4—5 virtos bulvės, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, šaukštas grietinės, riebalų kepimui, druskos. P a d a ž a s. 30 g džiovintų grybų, šaukštas miltų, 50 g margarino, stiklinė grybų sultinio, svogūnas, druskos.Gaminimas Bulvės sum..
Recepto vertinimas:
Avižų kisieliusIngridientai:400 g stambiai maltų avižinių miltų arba avižinių dribsnių, l,5l. vandens, druskos. Aguonų pienui: 100g aguonų, 100 g cukraus, 1/2l. vandens.Gaminimas Miltai arba dribsniai užpilami drungnu vandeniu, išmaišoma, įmetama duonos plutelė ir kelios medž..
Recepto vertinimas:
Tortas „Napoleonas"Ingridientai:700g miltų, 1/2kg sviesto (galima perpus su margarinu), 1 kiaušinis, 4 šaukštai grietinės, 5g druskos. Virtam vaniliniam kremui: 1/2kg sviesto, 120g miltų, 350g cukraus, 1 stiklinė pieno, 2 tryniai, 1 pakelis vanilinio cukraus (kai kurios šeim..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis (kugelis)Ingridientai:I. Paruošimas 1 kg bulvių, 1 kiaušinis, 1 svogūnas, 2 šaukštai miltų, druskos. II. Paruošimas 1 kg bulvių, 300 g kiaulienos, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai miltų, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 1/2 šaukštelio mairūno, druskos.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Bulvių maltinukaiIngridientai:7—8 bulvės, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai miltų, 1 šaukštas grietinės, riebalų kepimui, druskos. Padažui: 30 g džiovintų grybų, 1 šaukštas miltų, 50 g sviesto, 1 stiklinė grybų sultinio, 1 svogūnas, druskos.Gaminimas Virtos bulvės suma..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas:
BULVIŲ MALTINUKAIIngridientai:7-8 bulvės2 kiaušiniai3 šaukštai miltų1 šaukštas grietinėsdruskos, riebalų kepimuiPadažui: 2 džiovinti grybai1 šaukštas miltų1 stiklinė grybų sultinio1 svogūnas, druskosGaminimasVi..
Recepto vertinimas:
ŠVEDIŠKAS DESERTASIngridientai:4 kiaušinių baltymai2 kiaušinių tryniai 290 g cukraus 270 g smulkintų ( beveik miltai) migdolų50 g sviesto1.5 litro plaktos grietinėlėsGaminimas4 kiaušinių baltymus išplakti su 120 g cukraus iki stand&..
Recepto vertinimas:
Cepelinų padažas Ingridientai: 200 - 300 gramų lašinukų, 2 - 3 svogūnų, 200 - 300 gramų grietinės, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinės pieno, druskos, prieskonių (pagal skonį) Gaminimas Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti..
Recepto vertinimas: