Šokoladinė dešra
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
400 g šokolado
120 g cukraus pudros
100 g sviesto
4 šaukštų grietinės
2 šaukštų skysto medaus
100 g nuvalytų migdolų
Kepimo popieriaus
Sudėk į dubenį sviestą, šokolado gabaliukus ir ištirpink vandens vonelėje. Įdėk medaus, cukraus pudros, grietinės ir stambiai sumaltus migdolus (atrodys, lyg riebalai dešroje). Palik 2 valandoms sukietėti. Su peiliu išimk sukietėjusį šokoladą ir padėk ant kepimo popieriaus. Suformuok iš jo dešrą. Įvyniok dešrą į kepimo popierių ir įkišk 4 val. į šaldytuvą. Išvyniok dešrą ir apvoliok ją cukraus pudroje.
Tinka vartoti su:Tinka valgyti su arbata ar kava, galima ir vieną.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!