Šokoladinė dešra


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:

400 g šokolado
120 g cukraus pudros
100 g sviesto
4 šaukštų grietinės
2 šaukštų skysto medaus
100 g nuvalytų migdolų
Kepimo popieriaus

Gaminimas:

Sudėk į dubenį sviestą, šokolado gabaliukus ir ištirpink vandens vonelėje. Įdėk medaus, cukraus pudros, grietinės ir stambiai sumaltus migdolus (atrodys, lyg riebalai dešroje). Palik 2 valandoms sukietėti. Su peiliu išimk sukietėjusį šokoladą ir padėk ant kepimo popieriaus. Suformuok iš jo dešrą. Įvyniok dešrą į kepimo popierių ir įkišk 4 val. į šaldytuvą. Išvyniok dešrą ir apvoliok ją cukraus pudroje.

Tinka vartoti su:

Tinka valgyti su arbata ar kava, galima ir vieną.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!