21 rezultatų ieškant "mesai"
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė)
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė) Patiekalo šalis: Vengrija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 viščiukas, 1 stiklinė vyno, 1 svogūnas, 1 citrina, 2 kiaušinio baltymai, 15 g želatinos, pipirų, acto, druskos, lauro lapelių. Gaminimas: Viščiuką nuvalykite, supjaustykite, dėkite ..
Recepto vertinimas:
Virta paukštiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 viena nedidelė višta, 1,5 litro vandens, 200 g prieskoninių daržovių, lauro lapelis, pipirų, druskos, 1 stiklinė majonezo. Gaminimas: Nuvalyta vištą ištrinkite druska, įdėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ug..
Recepto vertinimas:
Keptas triušis su priedu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1350 g triušio, 30 g lašiniukų, 3 grietinės, 7 g sviesto, 5 g taukų, 5 g prieskoninių daržovių, 150g priedo, druskos Gaminimas: Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėki..
Recepto vertinimas:
Citrininės lazdelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g sviesto, 250 g miltinio cukraus, 2 kiaušiniai, 2 – 3 šaukštai grietinės, 250 g miltų, 250 g bulvių krakmolo, 1 citrinos žievelė. Gaminimas: Visus produktus sudėkite į dubenėlį, rankomis skubiai užminkykite tešlą ir palik..
Recepto vertinimas:
Miežiniai maltiniai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 170 g miežinės košės, 75 g vaisių, 40 g varškės, 10 g tirpinto sviesto, 10 g cukraus, 1 kiaušinis, 10 g džiūvėsėlių, druskos. Gaminimas: Virtą miežinę košę sumalkite mėsai malti skirta mašinėle. Sudėkite per sietelį pertrin..
Recepto vertinimas:
Pistacijų triufeliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/3 stiklinės išgliaudytų pistacijos riešutų pusė stiklinės cukraus 1/4 stiklinės vandens 45g nesūdyto sviesto 250g trupinto tamsiojo šokolado 1/3 stiklinės grietinėlės 2 šaukšteliai brendžio arba konjako 1/3 stiklinės sijotų ..
Recepto vertinimas:
Tėčio CHARČIO sriuba Ingridientai 700 gramų jautienos 100 gramų ryžių 2-3 svogūnai 2-3 paprikos 3-5 čili pipiriukai 2-3 pomidorai ar pomidorų pastos 1 nedidelis baklažanas petražolių baziliko česnako juodųjų pipirų Gaminimas: Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais,..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinė su žalumynais
Kiaulienos nugarinė su žalumynais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g nugarinės, 2.200 g briuselio kopūstų, 3.svogūnas, 4.morka, 5.¼ stiklinės kvietinių miltų, 6.kubelis sultinio, 7.šaukštelis mairūno, 8.0,5 šaukšteliai baziliko, 9.4 šaukštai aliejaus, 10.druskos, 11.pipir..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas:
Vistienos sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 vistos ketvirciai keletas bulviu 1 morka 1 svogunas 4 - 6 saukstai ryziu 2 vistienos sultinio kubeliai lauro lapeliai, pipirai, ziupsnelis svieziu petrazoliu Gaminimas: Apverdame vištienos ketvirčius, nupilame su..
Recepto vertinimas:
Bulvės su sultiniuIngridientai:100 g mėsos, 1,5l vandens, svogūnas, 2—3 bulvės, petražolių lapelių, druskos.Gaminimas Mėsa (kiauliena, jautiena ar aviena) supjaustoma juostelėmis, svogūnas susmulkinamas, užpilama 0,5l. šalto vandens ir verdama ant silpnos ugnies. Pasūdoma. Baig..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliais
Žemaitiškas veršienos kumpis su obuoliaisIngridientai:1 kg veršienos kumpio, prieskonių (pipirų, tauro lapelis, kardamono, kalendrų), prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, petražolė, salieras, poras), druskos, 4 dideli antaniniai obuoliai, marinato ar rūgusio pieno mėsai marinuo..
Recepto vertinimas:
Kepta jautienaIngridientai:2-3 jautienos filė, 0,5l. giros, morka, svogūnas, 2 lauro lapai, 10 kvapiųjų pipirų, druskos, riebalų mėsai kepti, petražolių, salierų.Gaminimas Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos ..
Recepto vertinimas:
Aviena su rozmarinaisIngridientai:12 gabalėlių avienos (maždaug po 50 g), 2 šaukštai ką tik supjaustytų rozmarinų, 1,5 šaukštelio maltų pipirų, citrina, 65 g alyvuogių aliejaus, ryšelis šviežių rozmarinų, druskos.Gaminimas Nupjaustome avienos riebalus, sausgysles. Mėsą sudedame ..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos kepsnysIngridientai:1 kg kiaulienos kumpio, 6 šaukštai krienų, 6 šaukštai majonezo, prieskonių (aštrių mėsai), aromatinės druskos.Gaminimas Majonezą sumaišyti su krienais, prieskoniais ir aromatine druska. Šiuo mišiniu aptepti kumpį ir palikti 8-12 val. šaldytuve...
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinėIngridientai:Nugarinės, pievagrybių, svogūnų, miltų, aliejaus, prieskonių mėsai, baltų ir juodų pipirų.Gaminimas Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą iš�..
Recepto vertinimas:
Mėsos keksasIngridientai:700 g faršo ( jautiena su kiauliena per pusę), kepti svogūnai, prieskoniai ( j.pipirai, bazilikas, baltieji pipirai, prieskoniai maltai mėsai), 2 kaiušiniai ir 2 tryniai, nuplikyti kmynai, 3 šaukštai krakmolo, truputį mineralinio vandens.Gaminimas Visk�..
Recepto vertinimas:
Suadytas karbonadas (Ramunės) (foto)
Suadytas karbonadas (Ramunės) (foto)Ingridientai:karbonadas, pipirai, druska, prieskoniai mėsai, saliero kotai, kiaušiniai.Gaminimas Karbonadą paruošiame parastai, pabarstome prieskoniais, pipirais, druskyte. Imame saliero kotą ir adymo dygsniu "siuvame karbonadą (didesniam gabalėliui reiki..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomis
Kiauliena, kepta su obuoliais ir slyvomisIngridientai:2,5 kg kiaulienos be kaulo, 3 skiltelės česnako, šaukštas aliejaus, 100 g juodųjų slyvų, ketvirtis šaukštelio malto cinamono, ketvirtis šaukštelio maltų gvazdikėlių, 5 obuoliai, 3 šaukštai maderos, maltų juodųjų pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Mesainiai ant laužo groteliųIngridientai:500 g maltos kiaulienos,500 g maltos jautienos,1 kiaušinis,1 apkeptas svogūnas,1 arbatinis šaukštelis garstyčių, mėsos prieskonių,druskos, pipirų.Sviestui: 150 g sviesto,druskos, pipirų,2 šauk..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos nugarinė su paprikomis
Kiaulienos nugarinė su paprikomisIngridientai:700 g kiaulienos nugarinės,1 kiaušinis,1 trynys,kiaulienos prieskonių,miltų apvoliojimui,aliejaus kepimui.Nugarinės aptepimui:2 raudonos paprikos,300 g fermentinio sūrio,1 svogūno galvutė, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 1 baltymas.GaminimasKiaulien..
Recepto vertinimas: