20 rezultatų ieškant "lydeka idaryta"
Lydeka su grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 gabaliukų lydekos filė be odos 3 šaukštų džiūvėsėlių šakelės petražolių arba mairūnų 300 g pievagrybių 3–4 šaukštų sviesto 2 kiaušinių baltymų pusės citrinos sulčių druskos, pipirų Bulvių košei: 400 g bulvių 300 g ..
Recepto vertinimas:
Makaronai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jūros lydekos filė 400 g makaronų 100 g garstyčių 200 g šaldytų krevečių 200 g liesos šoninės 2 šaukštai aliejaus 1 svogūnas truputis sulčių (žuviai apšlakstyti) cukraus, druskos, pipirų “Vegetos”, kario smulkinto ..
Recepto vertinimas:
Žuvies užkepėlėIngridientai: 300-500g žuvies filė (gali būti jūros lydeka, menkė ar lašiša) 250g ryžių 1 didelis poras 1 didelė morka 200 ml grietinėlės 200 g fermentinio sūrio trupinių pipirų druskos žuvies prieskonių Krapų Gaminimas: Žuvį supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Kepta lydekaIngridientai: 1 kg lydekos 3 svogūnai 6-7 šaukštai grietinės pomidorų padažo citrinų sulčių druskos pipirų žuvies prieskonių aliejaus skardai patepti Gaminimas: Lydeką nuskutame, išskrodžiame, išplauname ir supjaustome gabalais. Juos įtriname ..
Recepto vertinimas:
Kepta jūros lydeka marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg jūros lydekos, stiklinė miltų, pipirų, druskos, aliejaus. Marinatui: svogūnas, petražolės šaknis, gabaliukas saliero, juodųjų pipirų, 3 lauro lapeliai, kvapniųjų pipirų, 0,5 stiklinės acto, cukraus, druskos. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Žuvis tešloje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Prireiks: LYDEKOS FILE VIRTU MORKU PAPPRIKOS ZALIO AGURKO KIAUSINIO MILTU VANDENS Gaminimas: ZUVIS SUPJAUSTOMA GABALELIAIS.VIRTOS MORKOS,PAPRIKA IR AGURKAS SUPJAUSTOMI SMULKIAIS KUBELIAIS.IMUSAMAS KIAUSINIS, IDEDAMI MILTAI,..
Recepto vertinimas:
Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..
Recepto vertinimas:
Lydekos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lydekos, 2.4 kiaušiniai, 3.1 riekelė pyrago, 4.1 stiklinė pieno, 5.1 šaukštas sviesto, 6.1 morka, 7.2 svogūnai, 8.10 pipirų (įdarui ir sultiniui), 9.1 lauro lapelis, druskos, 10.3 stiklinės sultinio drebučiams Gaminimas: Lydeką n..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais
Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 didelė lydeka arba sterkas (1 – 1,5 kg), druskos, citrinos rūgšties. Įdarui: 2.200 g konservuotų grybų, 3.2 šaukštai sviesto, 4..2 svogūnai, 5.0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, gabalėlis saliero, 6.1 �..
Recepto vertinimas:
Lydeka su apelsinu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 lydeka, 2.1 apelsinas, sviestas, ištirpintas, 3.1 puodelis šviežių susmulkintų prieskoninių žalumynų (petražolė, peletrūnas, mairūnas ir pan), susmulkinto česnako Gaminimas: Išvalytos lydekos vidus užpildomas apelsinų ketvirt�..
Recepto vertinimas:
Lydeka, šutinta su daržovėmisIngridientai:1kg lydekos, 40 g sviesto, prieskonių (kvepidnčiųjų pipirų, lauro lapelis, kardamono, peletrūno, kmynų), prieskoninių daržovių (1 morka, saliero, 2 svogūnai, 1 poras), l/2 nutarkuotos citrinos žievelės, druskos.Gaminimas Paruošta ir nusa..
Recepto vertinimas:
Troškinta lydekaIngridientai:1kg lydekos, 40g sviesto, 1 svogūnas, 1 morka, prieskonių, druskos, l/2 stiklinės citrinos sulčių ar baltojo vyno, miltų, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Nuvalyta, nuplauta ir nusausinta žuvis supjaustoma skersai pailgais gabalais, pasūdoma, pabarstoma ..
Recepto vertinimas:
Įdaryti lydekos gabalaiIngridientai:800g lydekos, 2—3 riekelės pyrago, 100g pieno, 1 kiaušinis, 2—3 svogūnai, 40g sviesto, prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų), prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelis), 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Pada..
Recepto vertinimas:
Kepta lydekaIngridientai:1kg lydekos, prieskonių, 2 šaukštai aliejaus ar lydyto sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 citrina arba citrinos rūgšties, 2 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, sudedama į keptuvą su ..
Recepto vertinimas:
Lydeka, kepta su lašinukaisIngridientai:1kg lydekos, 100 g šviežių lašinukų, prieskonių (pipirų, lauro lapelis, mairūnų), prieskoninių daržovių (morka, salieras, petražolė, svogūnas), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Paruošta lydeka nusau..
Recepto vertinimas:
Lydeka balto vyno padažeIngridientai:1 kg lydekos, 85 g grietinės, 150 g sviesto, 2 šaukštai miltų, stiklinė balto vyno, stiklinė vandens, 60 g svogūnų, 100 g grybų, 0,5 šaukšto druskos, 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 2 tryniai.Gaminimas Nuvalytą ir išdarinėtą ..
Recepto vertinimas:
Lydeka geltonajame padažeIngridientai:viena apie 2 kg lydeka, 25g sviesto, vandens, druskos. Padažui: 125g sviesto, 3 šaukštai miltų, 3 kiaušinių tryniai, citrinos, kaparių, muskato riešuto, žuvies sultinio.Gaminimas Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ..
Recepto vertinimas:
ITALIŠKA JŪROS LYDEKAIngridientai:1 jūros lydeka su oda,15 g žuvies prieskonių,pusė citrinos,50 g baltojo vyno,20 g sviesto,2 šaukšteliai kaparėlių,miltų.GaminimasŽuvį pabarstome prieskoniais. Į įkaitintą keptuvę de..
Recepto vertinimas:
Jūros lydeka grietinės padažeIngridientai:600 g šaldytų juros lydekų su oda,100 g grietinės,150 g svogūnų,150 g fermentinio sūrio,1 šaukštas miltų,druskos, pipirų, muskatų,aliejaus apkepimui.GaminimasŽuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstomedruska, pipirais. •Susmulkiname svo..
Recepto vertinimas: