Levante
Patiekalo šalis: Italija
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
0,5 l Pienas
0,5 l Vaisių sultys (apelsinų, obuolių)
Saulėgrąžų aliejus
200-300 gr. degtinė arba spiritas
200 gr. (stiklinė) Rasalas (agurkų, pomidorų)
Tomatų pasta
Krapų nuoviras (2 pundeliai + 0.5 l)
100 gr. Cukrus
Plakta grietinėlė
Trinti riešutai
Gaminimas:
1. 0,5 l vandens išvirti krapus.
2. į nuovirą įdėti šaukštą tomatų pastos ir rasala
3. mišinį užvirinti
4. pieną sumaišyti su sultimis ir užvirinti ant silpnos ugnies
5. kas minutę maišant pilti po šaukštelį aliejaus, virinti ant silpnos ugnies 5 min.
6. abu mišinius sumaišyti
7. pridėti degtinės arba spirito
8. pridėti cukrų
9. atvėsinti
10. išpisltyti į stiklines
11. papuošti plakta greitinėle ir užbarstyti trintus riešutus
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!