21 rezultatų ieškant "lapeliai"
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g Penne makaronų (vamzdeliai su įstrižai nupjautais galais), 4 skiltelės česnako, 1 džiovinta aitrioji paprika, 350 g konservuotų pomidorų su sultimis, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, keli šviežio baziliko lapeli..
Recepto vertinimas:
Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė]
Lašiniai meduje [Ukrainietiška virtuvė] Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Kiekis :10 porcijų 0,5kg sūdytų lašinių [vienas gabalas] 60gr. druskos 30gr. cukraus 100gr medaus 3-4 lauro lapeliai 10 žirnelių juodųjų pipirų truputis baziliko Gaminimas: Užvirti 1l vandens, suberti druską, cuk..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis
Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g žuvies, 10 pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas miltų, 200 g prieskoninių daržovių, 1 šaukštas sviesto, 150 g grietinės, 3 litrai vandens, 4 virtos bulvės. Kukuliams: 300g žuvų mėsos be kaulų, 0.5 riekės pyrago,..
Recepto vertinimas:
Žuvies troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 50 g margarino, 2 svogūnai, 0,5 kg šaldytos žuvies file, 4 – 5 bulvės, 3 pomidorai ar 2 šaukštai pomidorų pastos, šalavijų lapeliai arba maltų kalendrų grūdeliai, druska. Gaminimas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir pakepinti..
Recepto vertinimas:
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais
Bulvių pyragas su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 virtos bulvės, 4 – 5 šaukštai miltų, 5 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai riebalų, 1 kiaušinis. Įdarui: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 200 g virtos mėsos, 100 g grybų, 2 šaukštai džiūvėsių, 1 – 2 ki..
Recepto vertinimas:
Sriuba su bulvių omletu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 l nuoviro, 1 morka, 1 salieras, 1 poras, 1 svogūnas, 1 šaukštas žalių žirnelių, 20 g sviesto, 0,5 sultinio kubelio. Omletui: 40 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2 bulvės, 30 g manų kruopų, 20 g miltų, 1 šaukštas pieno arba grietinėl..
Recepto vertinimas:
Raudona bulvių sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 – 4 bulvės, 3 pomidorai arba šaukštas aštraus pomidorų padažo, šaukštas miltų, 1,5 l sultinio, petražolių arba salierų lapeliai, druska. Gaminimas: Smulkiai supjaustytas bulves išvirkite su nuplikytais ir nuluptais pomidorais..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 bulvės, 1 poras, 4 morkos, 100 g. sūrio, 10 g. sviesto, 0,25 stiklinės baltojo vyno, 4 – 5 šaukštai acto, 4 šaukštai aliejaus, pipirai, muskato riešutas, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Virtas bulves supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir pomidorų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 – 5 virtos bulvės, 2 pomidorai, 2 svogūnai, 2 saldieji ankštiniai pipirai, salotų lapeliai, 2 kietai virti kiaušiniai. Marinatui: Puodelis vandeniu atskiesto acto, 6 šaukštai aliejaus, druska, pipirai, 50 g. kumpio papuošimui..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir šampinjonų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 4 kiaušiniai, 100 g. šampinjonų, puodelis jautienos sultinio. Majonezui: 2 kietai virtų kiaušinių tryniai, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 svogūnas, 4 šaukštai baltojo vyno, 1 obuolys, 1 šaukštelis garstyčių, ..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu
Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..
Recepto vertinimas:
Skruzdėlynas Ingridientai: Tešla: 3 kiaušiniai 9 šaukštai miltų (vienam kiaušiniui dedami apie 3 šaukštai miltų) Glaistas: 1 stiklinė dirbtinio (arba natūralaus, jei negaila) medaus 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė vandens Apibarstymui: aguonos Kepimui 0,7 litro aliejaus (ger..
Recepto vertinimas:
Agurkinė su inkstaisIngridientai: 1 jaučio inkstai 1 jaučio liežuvis (nebūtinai) 3-4 rauginti agurkai (jokiu būdu ne marinuoti) 1/2 stiklinės perlinių kruopų 1-2 morkos 1 petražolės šaknis 1 nedidelis salieras 2 bulvės 2 svogūnai, susmulkinti žalumy..
Recepto vertinimas:
Raudonojo vyno marinatas jautienai
Raudonojo vyno marinatas jautienai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 šaukšto raudonojo vyno acto 1 stiklinė sauso raudonojo vyno 1-2 šaukšteliai cukraus 1 svogūnas 2 lauro lapeliai (Lauro lapas) 3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) rozmarinų 0,25 šaukštelio garstyčių miltelių drusko..
Recepto vertinimas:
Aviena su medumi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1/2 stiklinės vandens, 2.1/2 stiklinės medaus, 3.1 šaukštas stalo acto. Pipirai, druska,mėtos lapeliai ir kitokios žolelės. Gaminimas: Keturi didesni avienos muštiniai, 1/2 stiklinės vandens, 1/2 stiklinės medaus, 1 šaukštas stalo act..
Recepto vertinimas:
SultinysIngridientai:1 kg jautienos su kaulais, 2 svogūnai, 1—2 morkos, saliero, porų, petražolių, 3 lauro lapeliai, 5—6 pipirai, druskos, 3,5l. vandens.Gaminimas Mėsa nuplaunama, sukapojama į 3—4 dalis, užpilama šaltu vandeniu ir verdama ant stiprios ugnies. Pri..
Recepto vertinimas:
LapienėIngridientai:600g jautienos ar kiaulienos, 400 g jaunų burokėlių su lapais, 1 morka, 1 petražolė, 1 svogūnas, 1—2 lauro lapeliai, 2 bulvės, 1—3 stiklinės grietinės, 2l. vandens.Gaminimas Burokėlių kotai su lapais supjaustomi nedideliais gabalėliais, įdedama duono..
Recepto vertinimas:
Viščiukas baltame padažeIngridientai:Viščiukas (1,3-1,5 kg), 60 g sviesto, 60 g susmulkintų svogūnų, 50 g miltų, 2 kiaušiniai, citrina, 100 g balto vyno.Gaminimas Viščiuką išdarinėti ir 2 val. pamirkyti. Iš 1,5l. vandens, svogūnų, baltojo vyno ir prieskonių mišinio, kurį ..
Recepto vertinimas:
SkruzdėlynasIngridientai:Tešla: 3 kiaušiniai, 9 šaukštai miltų, Glaistas: 1 stiklinė natūralaus medaus, 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė vandens, Apibarstymui: aguonos. Kepimui: 0,7 l aliejaus(geriausiai rapsų).Gaminimas Glaisto gaminimas. Visas mišinys išmaišomas ir užviri..
Recepto vertinimas:
Putpelės su citrina ir šalavijo lapeliais
Putpelės su citrina ir šalavijo lapeliaisIngridientai:4 porcijoms: 4 valg. š alyvuogių aliejaus; 1 valg. š. citrinos sulčių; ½ arb. š. sutarkuotos citrinos žievelės; 1 sutraiškyta česnako skiltelė; Druska ir šviežiai sumalti pipirai; 4 išdarinėtos putpelės; 1 valg. š. susmulki..
Recepto vertinimas:
Žliūgių salotosIngridientai:Kelios saujos žliūgių,pora saujų agurklės lapelių,3 virti kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės, druskosGaminimasRavimos žliūgės lengvai išsirauna, šakneles nusukame ir dedame j krepšius. Plauname porą kartų. Sudedame ant rėčio, paskleidžiame ir perpila..
Recepto vertinimas: