KARŠIS ALUJE
Ingridientai:Viena 2 kg žuvis
300 g alaus
3 šaukštai miltų
60 g sviesto
2 svogūnai
petražolės šaknelė
salieras
lauro lapas
pyrago džiūvėsėlių
4 kvapieji pipirai
maltų pipirų
cukraus
acto,
druskos
Gaminimas
Nesupiaustytą žuvį pasūdykite, apibarstykite maltais pipirais ir kepkite svieste. Baigiant kepti, sudėkite svogūno griežinukus, petražolės šaknelę, smulkiai supiaustytą salierą, sutrintus pyragi džiūvėsėlius, kvapiuosius pipirus ir lauro lapą. Žuviai iškepus, supilkite alų ir dar troškinkite. Padažą sutirškinkite miltais, pridėkite cukraus bei acto ir juo apipilkite žuvį.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!