KARŠIS ALUJE

Ingridientai:
Viena 2 kg žuvis
300 g alaus
3 šaukštai miltų
60 g sviesto
2 svogūnai
petražolės šaknelė
salieras
lauro lapas
pyrago džiūvėsėlių
4 kvapieji pipirai
maltų pipirų
cukraus
acto,
druskos

Gaminimas
Nesupiaustytą žuvį pasūdykite, apibarstykite maltais pipirais ir kepkite svieste. Baigiant kepti, sudėkite svogūno griežinukus, petražolės šaknelę, smulkiai supiaustytą salierą, sutrintus pyragi džiūvėsėlius, kvapiuosius pipirus ir lauro lapą. Žuviai iškepus, supilkite alų ir dar troškinkite. Padažą sutirškinkite miltais, pridėkite cukraus bei acto ir juo apipilkite žuvį.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!