Obuolių sunkoje troškinta triušiena
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako
Gaminimas:
250g triušienos gabalą apkepinkite įkaitintame 20g naminiame svieste, paskui pasūdykite 2,5g druska, pagardinkite 0,5g grūstais juodaisiais pipirais ir sudėkite į troškintuvą. Supilkite 50ml obuolių sunkos, 20ml vištienos sultinio, sudėkite 3g česnako, 10g citrinos žievelę, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 1 laurų lapelį, 3 kvapiuosius pipirus, uždenkite dangčiu ir troškinkite 160ºС orkaitėje 50 minučių. Patiekite su susidariusiu skysčiu. Garnyrui geriausia duoti garintas arba keptas daržoves.
Vincentas Sakas
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!