10 rezultatų ieškant "kuciu patiekalai"
Kūčių blynai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 1 pakelis varškės druska Gaminimas: Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynu..
Recepto vertinimas:
Kūčių duonelė Ingridientai: 500gr.ruginių miltų stiklinė mineralinio vandens sodos kmynų druskos Gaminimas: Nuplikyti kmynus. Iš kitų produktų suminkyti tešlą, lipdyti bandutes, dėti į miltais pabarstytą skardą. Kepti iš pradžių karštoje orkaitėje (kol apskrus), pa..
Recepto vertinimas:
Kūčių blynaiIngridientai: 1 kg bulvių 2 kiaušiniai 2 šaukštai krakmolo 1 pakelis varškės druska Gaminimas: Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynus, ..
Recepto vertinimas:
Grybų rasalas su karštomis bulvėmis
Grybų rasalas su karštomis bulvėmisIngridientai: 1 didelės saujos džiovintų grybų 2 valgomieji šaukštai perlinių ar miežinių kruopų 1 svogūnas krapai juodieji pipirai druska 1 rūgštus obuolys arba citrina bulvių Geriausia šiam patiekalui pasirengti iš anksto - Kūči..
Recepto vertinimas:
Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Adventinės salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Raudonųjų burokėlių ( labai gerai, jei parauginti), svogūno, raugintų ar konservuotų agurkų, kiaušinio, saulėgrąžų, druskos, pipirų, baziliko, aliejaus. Gaminimas: Viską supjaustom kubeliais, pridedam prieskonių,užpilam al..
Recepto vertinimas:
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė
Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..
Recepto vertinimas:
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais. Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g baravykų, 20g saulėgrąžų aliejaus, 300g grybų nuoviro, 20g saulėgrąžų aliejaus, 20g kvietinių miltų, Gaminimas: 100g baravykų 3-4 val..
Recepto vertinimas:
Kūčių obuolių pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1000g šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos, 600g obuolių, 120g cukraus, 2g maltų cinamonų Gaminimas: Iš 1000g atlaidintos šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos iškočioju keturis 29x29 cm dydž..
Recepto vertinimas:
Karpio salotos (Ramunės)Ingridientai:Karpio filė; pievagrybių; salotų, agurko, pomidorų; virtų su lupena bulvių. Padažui: 2 virtų kiaušinių; svogūnų laiškų, krapų; majonezo, natūralaus jogurto; grybų padažo ir obuolių acto (labai nedaug).Gaminimas Karpį supjaustome juostelėmi..
Recepto vertinimas: