24 rezultatų ieškant "kopustu kotletai"
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis
Bulvių ir žiedinių kopūstų plokštainis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 - 10 bulvių, 2 svogūnai, 300 g žiedinių kopūstų, 100 g lašinių, 0,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas krakmolo, druska, mairūnas. Gaminimas: Sutarkuotas bulves sumaišykite su kapotais svogūnais, į..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 0,5 l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, 1 kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, 1 svogūnas, 50 g sviesto, druska. Gaminimas: Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karšt..
Recepto vertinimas:
Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Nedidelė galva kopūsto 2 kiaušiniai 0,5 stukinės manų kruopų 2-3 v.šaukštai miltų 1 svogūnas 1-2 skiltelės česnako druskos, pipirų ,kitokių prieskonių pagal skonį. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nusp..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas
Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių, 500 g briuselio kopūstų, 2 šaukštai sviesto, svogūnas, 250 g jautienos faršo, 100 g liesos varškės, kiaušinis, 2 skiltelės česnako, druskos, pipirų, žiupsnelis raudonųjų maltų ankštpipirių, stikli..
Recepto vertinimas:
Gūžinių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,5 kg kopūstų, 4 – 5 kiaušiniai, 2 – 3 svogūnai, 2 – 3 šaukštai sviesto, 3 – 4 šaukštai smulkiai supjaustutų petražolių, 1 stiklinė džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, 1 šaukštas miltų, 2 stiklinės grie..
Recepto vertinimas:
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg baltagūžių kopūstų, 50 g sviesto, 300 g sūdytų grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietin..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g raugintų kopūstų, 10 g marinuotų bruknių, 20 g marinuotų obuolių, 10 g cukraus, 10 g marinato, 10 g aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai supjaustomi kvadratėliais. Nuo marinuotų obuolių ir brukni..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstu, 3/4 stiklinės grietinės, 1 šaukštas krienų, 1 svogūnas, žalumynų, cukraus. Gaminimas: Kopūstai kiek pasmulkinami, apibarstomi cukrumi, krienai smulkiai sutarkuojami, svogūnas smulkiai supjaustomas, viska..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g raugintų kopūstų, 100 g pupelių, 1/2 silkės, 3 šaukštai aliejaus, pipirų, 1/4 svogūno. Gaminimas: Kopūstai sumaišomi su virtomis pupelėmis. Iš mirkytos silkės išimami kaulai, minkštimas supjaustomas nedideliais gaba..
Recepto vertinimas:
Kopūstų kotletaiIngridientai: 500g kopūstų 2 kiaušinių 1 svogūno prieskonių druskos aliejaus (kepimui) Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti burokine tarka, sudėti kiaušinius, svogūną, manų kruopas, prieskonius, druską. Viską gerai išmaišyti. Formuoti kotletus ir kepti aliej..
Recepto vertinimas:
Kopūstų kotletai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kopūstas, miltai, kiaušiniai, sviestas, druska, manų kruopos, pipirai, aliejus grietinė. Gaminimas: Kopūstą sutarkuoti arba labai smulkiai supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį, apvirti, nusunkti. Praaušinti, įmušti kiaušin..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba
Pertrinta briuselinių kopūstų sriubaIngridientai:500 g briuselinių kopūstų 1 kub. mėsos sultinio 60 g kukurūzų miltų 50 g grietinės 20 g sviesto 8 uoginės paprikos 2 500 g briuseliniai kopūstai 1 kub. mėsos sultinys 60 g kukurūzų miltai 50 g grietinė 20 g sviestas 8 uoginės papriko..
Recepto vertinimas:
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas
Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepasIngridientai:4—5 bulvės, 0,5l pieno, 0,5 kg žiedinių kopūstų, kiaušinis, 200 g virtos mėsos, 0,5 šaukšto kmynų, svogūnas, 50 g sviesto, druskos.Gaminimas Bulvės išverdamos, sutrinamos, supilamas karštas pienas, pasū..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliais
Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliaisIngridientai:500g avienos (minkštimo), 60g riebalų, 1 svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1kg šviežių kopūstų, vandens, pipirų, žalumynų. Gaminimas Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti troškintuve. Įdėti supjaustytą svogūną, įberti d..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir kopūstų apkepasIngridientai:1 svogūnas, 1 raudonoji paprika, 1 šaukštas margarino, 850 ml. raugintų kopūstų, 500g. jūros žuvies filė, 2 šaukštai skysto medaus, 120 g. grietinėlės, saldi malta paprika, petražolės. Gaminimas Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griež..
Recepto vertinimas:
Kopūstų suktinukai su vištiena
Kopūstų suktinukai su vištienaIngridientai:500 g garbanotųjų kopūstų, 500 g vištienos filė, 2 morkos, kiaušinis, 75 g tarkuoto sūrio, šaukštelis paprikos, 250 ml daržovių sultinio, 125 ml sauso baltojo vyno, 100 g grietinėlės, kelios šviežių petražolių šakelės, pagal skonį d..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliais
Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliaisIngridientai:500 g avienos (minkštimo), 60 g riebalų, 1 svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1 kg šviežių kopūstų, vandens, pipirų, žalumynų.Gaminimas Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti troškintuve. Įdėti supjaustytą svogūną, įberti..
Recepto vertinimas:
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas
Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepasIngridientai:1 kg baltagūžių kopūstų, 50-60 g riebalų, 500 g šviežių grybų, 100 g liesos rūkytos mėsos, 1-2 svogūnai, 1-2 kiaušiniai, 2 stiklinės vandens arba sultinio, druskos, miltų, riebalų, muskato riešuto, 1 šaukštas grietinės, malt�..
Recepto vertinimas:
Lašišų sušis su raugintais kopūstais
Lašišų sušis su raugintais kopūstaisIngridientai:12 porcijų: 150 g svogūnų, 70 g sviesto, 600 g raugintų kopūstų, 300 ml baltojo vyno, 300 ml obuolių sulčių, raugintų kopūstų prieskonių (1 lauro lapelis, 1 gvazdikėlis, 5 pipirai, 5 kadagių uogos, druskos, medaus, 500 g l..
Recepto vertinimas:
Jūros kopūstų užkandisIngridientai:100 g. raugintų kopūstų, 100 g. konservuotų jūros kopūstų, 1 svogūnas, aliejaus, virtų bulvių. Gaminimas Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname. Svogūną supjaustome kūbeliais ir pakepiname. Kepintą svogūną ir jūros kopūstus sumaišom..
Recepto vertinimas:
Baltagūžių ir raudongūžių kopūstų salotos
Baltagūžių ir raudongūžių kopūstų salotosIngridientai:8-10 porcijų 1,4 kg baltagūžių kopūstų, 1 vidutinio dydžio svogūnas, 750 g raudongūžių kopūstų, Pasukų padažo.Gaminimas Smulkiai supjaustykite baltagūžį kopūstą. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Smulkiai s..
Recepto vertinimas:
KOPŪSTŲ KOTLETAIIngridientai:0,5 galvos kopūsto2 plakti kiaušiniai1 svogūnas0,5 stiklinės manų kruopųmaltų pipirųGaminimasKopūstą sutarkuoti per burokinę tarką, sudėti likusius produktus. Formuoti kotleto formos kukuliukus ir..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Ingridientai: 10 kilogramų kopūstų 200 - 250 gramų druskos 1 kilogramas morkų Gaminimas Rauginimui geriausiai tinka vėlyvieji kopūstai ir rauginti mediniame inde. Galima rauginti ir emaliuotame inde, bet reikia, kad nebūtų nė vieno pažeidimo. Viršutinius lapus r..
Recepto vertinimas: