Bulvių sriuba su koldūnais
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
5 – 6 bulvės,
2 morkos,
gabaliukas petražolės šaknies,
2 svogūnai,
3 šaukštai sviesto.
Koldūnams:
1 stiklinė miltų,
5 – 6 grybai,
2 kiaušiniai.
1 svogūnas,
1 šaukštas sviesto,
pipirai,
petražolės ir krapų šakelės,
druska.
Morkas, petražoles, svogūną apkepkite ir virkite 2 litruose vandens 30 – 33 minutes, iškoškite, sudėkite supjaustytas bulves, užvirinkite, paskui sudėkite koldūnus ir virkite 15 minučių. Kai koldūnai iškils, puodą nukaiskite, įdėkite druskos, pipirų, sviesto, įberkite susmulkintų lapelių.
Iš miltų, kiaušinio ir vandens suminkykite tešlą, 15 – 20 minučių palaikykite, plonai iškočiokite, supjaustykite 6 cm pločio juostelėmis. Ant juostos išdėliokite įdarą, tešlos kraštus sutepkite kiaušiniu, užklokite kita juosta, prispauskite ir taurele išspauskite nedidelius koldūnus.
Įdarui išvirtus grybus susmulkinkite, sudėkite virtus kiaušinius, pakepintą svogūną, pasūdykite, įberkite pipirų, susmulkintų krapų, sumaišykite
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!