Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
2 kiaulės kojelės, 1 l raugintų kopūstų, 100 g riebalų, 10 vidutinio dydžio bulvių, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2-3 stiklinės vandens.
Gaminimas:Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kopūstus nuplauti. Į puodą dėti riebalus, kiaulės kojeles ir ant viršaus kopūstus. Užpilti vandeniu ir troškinti. Kai mėsa bus minkšta, dėti prieskonių ir druskos (pagal skonį).
Bulves išvirti su lupenomis ir nulupti.
Į pusdubenį iš vieno krašto sudėti bulves, per vidurį - kiaulės kojeles, iš kito krašto - kopūstus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Mindaugas 2009-03-23 04:12:00
Viena karta ash miriau. Mindaugas.