Kalakutienos kumpeliai kokosu piene

Ingridientai:
Apie 500g kalakutienos kumpelių
indelis kokosų pieno
imbieras, druska, pipirai, karis, muskatas
indelis kinietiškų vandens kaštonų
Gaminimas
Kalakutienos kumpelius nuplauti, nuimti odelę, supjaustyti kubeliais ir marinuoti su prieskoniais 3 valandas. Po to pakepti be aliejaus (tam geriausiai tiktų zepter ar berghoff, bauer puodai) su šaukštu vandens. Kai mėsa suminkštės, į puodą sudėti gręžinėliais supjaustytus kaštonus, pakepti 5 minutes, tada supilti kokosų pieną ir patroškinti apie 5 minutes. Įsitikinti, kad kalakutiena bus jau paruošta. Geriausia pateikti su sojos arba ryžių kinietiškais spagėčiais, aplaistytais kokoso padažu (kuris liko puode). (Evelina)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!