Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže
Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Gabalas neriebios kiaulienos
Pora skiltelių česnako
Šaukštas garstyčių padažo
Svogūno
Saujelės šviežių arba džiovintų grybų
2 šaukštų majonezo
Šaukštelio miltų
Supjaustykite mėsą nemažais gabaliukais ir pakepinkite šiek tiek su svogūnais. Po to sudėkite į puodą, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mėsą, įdėkite kelias skilteles peiliu suspausto česnako, pora šaukštų majonezo, pora lauro lapelių, šaukštą garstyčių padažo, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Troškinkite apie 40min. Po to sudėkite grybus, jei reikia, dar įpilkite šiek tiek virinto vandens, įberkite šaukštelį miltų ir dar patroškinkite 10 min.
Tinka vartoti su:Virtos bulvės, bulvių košė. Šviežios arba marinuotos daržovės
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!