20 rezultatų ieškant "kiaules ausu patiekalai"
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis
Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kiaulės kojelės, 1 l raugintų kopūstų, 100 g riebalų, 10 vidutinio dydžio bulvių, lauro lapelių, pipirų, druskos, 2-3 stiklinės vandens. Gaminimas: Kojeles nuvalyti, nuplauti, perpjauti išilgai per pusę. Kop�..
Recepto vertinimas:
Kepti inkstai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g inkstų, 10 g sviesto, 0,5 citrinos, 150 g priedo, žalumynų, pipirų, druskos. Gaminimas: Vartojami kiaulės, avies arba veršelio inkstai. Nuimkite plėves, supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais, ..
Recepto vertinimas:
Bulvių vėdarai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 12 bulvių 20 g lašinukų 2 svogūnai 0,5 šaukštelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 2-3 kiaulės žarnos druskos Gaminimas: Įdarui nuskustas bulves sutarkuoti. Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti su svogūnais ir supilti į tarkius, sudėj..
Recepto vertinimas:
Bulvių vėdarai 2 Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 12 bulvių 20 g lašinukų 2 svogūnai 0,5 šaukštelio mairūno (Kvapusis mairūnas) 2-3 kiaulės žarnos druskos Gaminimas: Įdarui nuskustas bulves sutarkuoti. Lašinukus smulkiai supjaustyti, pakepinti su svogūnais ir supilti į tarkius, sudė..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulienos kojos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg kiaulės kojų, 1 l vandens, druskos, 3 pipirai, lauro lapas, svogūnas, petražolės šaknis, morka. Gaminimas: Kiaules kojas virti 2 valandas. Po valandos įdėti druskos, pipirų, supjaustytas daržoves. Išvirus, patiekti šaltą. Ska..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai: 1kg bulvių 200gr. lašinukų 2 svogūnai 1/2 šaukštelio mairūno ar maltų pipirų kiaulės žarnų kelios skiltelės česnako druska. Paruošimo būdas: Nuskuskit bulves . Jas sutarkuokite. Supjaustykite smulkiai lašinukus ir paspriginkite kartu su..
Recepto vertinimas:
Keptas kumpis su garstyčiomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 85 g virto kumpio, 10 g kiaulės taukų, 100 g pomidorų arba svogūnų, 15 g paruoštų stalo garstyčių, 150 g priedo. Gaminimas: Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo gars..
Recepto vertinimas:
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.125g smulkaus malimo rupių miltų 2.1/2 l pieno žiupsnelis druskos 3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus] 4.2 tryniai 5.50g ištirpinto sviesto 6.100g varškės 7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti ..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulių kojelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulių kojelių, 3/4 - 1 litras vandens, druskos, 3 pipirai, 1/2 lauro lapelio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 1 morka, žalumynų. Gaminimas: Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu va..
Recepto vertinimas:
Kiškienos guliašas su grietinės padažu
Kiškienos guliašas su grietinės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 jaunas kiškis (apie 1,8 kg) 2.1/4 l grietinės 3.20g. lašinukų kiaulės odos gabalėlis prieskoninių šakniavaisių 4.½ l mėsos sultinio 5.½ lauro lapelio 6.1 kadagio uoga 7.1 šaukštelis juo..
Recepto vertinimas:
Kiaulės galva su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulės galva, 1.1 l raugintų kopūstų, 2.morka, 3.svogūnas, 4.taukų, 5.prieskonių kiaulienai, 6.pipirų, 7.druskos. Gaminimas: Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valan..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis Ingridientai: 3 kilogramai bulvių, 200 gramų lašinukų, 3 svogūnai, 500 mililitrų pieno, 3 kiaušiniai, druskos, prieskonių Gaminimas Bulves ir du svogūnus nulupti ir sutarkuoti smulkia tarka. Lašinukus supjaustyti smulkiai ir pakepinti, įdėti smulkiai pjaust..
Recepto vertinimas:
Kepeninė dešraIngridientai:1 kg kiaulės kepenų, širdis, inkstai, liežuvis, 0,5kg lašinių, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas Šaltame vandenyje išmirkytos kepenys supjaustomos riekelėmis, nuplikomos ir palaikomos 15-20min tame vandenyje. Paruošti inkstai gerai išplaunami ir ap..
Recepto vertinimas:
Virta kiaulienaIngridientai:800 g mėsos (jaunos kiaulės), prieskonių (pipirų, lauro lapelių), prieskoninių daržovių (svogūnų, morkų, petražolių), druskos.Gaminimas Jaunos kiaulės mėsa labai skani ir visų mėgstama virta ir patiekta be padažo. Išvirta sriuboje mėsa gražiai supj..
Recepto vertinimas:
Virtas rūkytas kiaulės kumpisIngridientai:rūkytas kiaulės kumpis, kriebų, salotų.Gaminimas Kumpis parą mirkomas šaltame vandenyje, o paskui dedamas į verdantį vandenį ir verdamas. Kiek pavirus, vanduo nupilamas, pripilama kito. Virimo trukmė priklauso nuo kumpio dydžio. Išviręs kump..
Recepto vertinimas:
Keptas rūkytas kiaulės kumpisIngridientai:kiaulės kumpis, apie 1kg. ruginių miltų, maltų ir nemaltų gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, cinamono.Gaminimas Rūkytas kiaulės kumpis nakčiai pamerkiamas į šaltą vandenį. Rytą gerai nuplaunamas ir nusausinamas. Iš ruginių miltų, užplikiu..
Recepto vertinimas:
Liežuvautojos užkandisIngridientai:1 kiaulės liežuvis, 2 kiaulės ausys, 1 morka, 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, prieskonių, druskos. Gaminimas Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais su..
Recepto vertinimas:
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmisIngridientai:1 kg. jautienos kumpio, 400 g. jaučio kepenų, 100 g. svogūnų arba porų, 200 g. kiaulės lašinių, kiaušinis, 100 g. batono, 100 ml. pieno, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname ..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriuba su kiaulės ausimis
Daržovių sriuba su kiaulės ausimisIngridientai:2 kiaulės ausys; 3 bulvės; 1 morka; 1 svogūnas; 1 arb. š. miltų; Druskos ir pipirų; Lauro lapų.Gaminimas Kiaulės ausis gerai išvalome ir nuplauname. Į puodą įpilame 2 l šalto vandens ir įmetame lauro lapų. Sudedame kiaulės ausis ir v..
Recepto vertinimas:
Raugintų kopūstų troškinys Ingridientai: 0,5 kilogramo raugintų kopūstų, 1 kilogramą bulvių, 0,5 kilogramo kiaulės ausų, kojų, uodegų arba riebios kiaulienos, truputis aliejaus kepimui, nedidelė morka, svogūnas, truputis džiovintų grybų, petražolių, lauro lapų, k..
Recepto vertinimas: