20 rezultatų ieškant "kepant"
Jūros lydekos kepsniukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0.5 Kg jūros lydekos file, 2 svogūnai, 2 morkos, 200 g majonezo,2 česnako skiltelės,4 kiaušiniai, 2 dideli šaukštai bulvių krakmolo, vegetos Gaminimas: Žuvį supjaustyti kubeliais, sutarkuoti morkas, supjaustyti svogūną. Vis..
Recepto vertinimas:
Įdaryti plekšnės ritinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 plekšnės filė gabalėlių sutarkuotos mažos cukinijos 2 sutarkuotų morkų šaukšto citrinos sulčių 4 šaukštų šviežios rupios duonos trupinių druskos pipirų Gaminimas: Tarkuotą cukiniją, morkas, duonos trupinius..
Recepto vertinimas:
Įdaryti kiaulienos suktinukai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 800 g kiaulienos filė 8 ploni griežinėliai lašinukų 2 šaukštai maltų džiūvėsių 6 šaukštai alyvų arba saulėgrąžų aliejaus 2 šaukštai garstyčių 2 šaukšteliai pomidorų padažo 1/2 šauk..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žalios paprikos, 250 g pievagrybių, 6 riekelės džiūvėsių, 4 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, 3-4 šaukštai sojos padažo, svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Liesas kugelis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 porcijoms paruošti reikia: 10 didelių bulvių; ¼ puodelio šaldyto kiaušinių produkto, atšildyto (frozen egg product, thawed); ½ puodelio lieso pieno; 1 nedidelio susmulkinto svogūno; 2 šaukštų aliejaus; druskos ir pipirų pagal skonį...
Recepto vertinimas:
Marinuotas avienos kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg avienos, 2 šaukštai kadagio uogų, 1 šaukštas acto, šaukštas miltų, druskos, 60 g riebalų, stiklinė pieno. Gaminimas: Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, iš..
Recepto vertinimas:
Apkeptos sparaginės pupelėsIngridientai: 500g šparaginių pupelių prieskonių (vegetos ar pan.) druskos miltų česnako baziliko aliejaus ar sviesto Šparagines pupeles apvirti pasūdytame vandenyje.Išvyrus, nupilti vandenį , nuvarvinti, apibarstyti prieskoniais (vegeta),apvoli..
Recepto vertinimas:
Trupintas plokštainis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g miltų, 250 g miltinio cukraus, 3 kiaušiniai, 150 g sviesto, 7 g sodos, vanilinio cukraus. Gaminimas: Iš visų produktų paprastu būdu paruoškite minkomą tešlą, ir ją 1 valandą palaikykite šaltai. Prieš kepant skardą išklokit..
Recepto vertinimas:
Daržovių kepsneliaiIngridientai: Įvairių virtų daržovių apie 500-600gr: (morkos, kopūstas, svogūnas, salieras, žirneliai, česnakas ir t.t.) prieskonių pagal norą (pipirai, petražolės, kukurma, krapai ir t.t.) 1 kiaušinis manų kruopos (0,5-1 stiklinė) Gaminimas: Daržove..
Recepto vertinimas:
Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Rytietiškasis veršienos kebabas
Rytietiškasis veršienos kebabas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.750g. veršienos juostelių; 2.1/2 stiklinės slyvų padažo; 3.2 šaukštai sojų padažo; sutrinta česnako skiltelė; 4.1/2 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero; 5.1/4 šaukštelio smulkintos aitriosios paprikos Gaminimas: M�..
Recepto vertinimas:
Blynai su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 stiklinės miltų, 2.4 stiklinės pieno, mielių, druskos, šaukštelis cukraus, 3.0,5 šaukšto sviesto, 4.3 kiaušiniai, obuolių. Gaminimas: Miltai sumaišomi su šiltu pienu ir mielėmis, ir pastatomi, kad iškiltų. Po kurio laiko pri..
Recepto vertinimas:
Vaniliniai rageliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 tryniai, 2.150 g cukraus, 3.3 stiklinės miltų, 4.2 pakeliai vanilinio cukraus, 5.200 g sviesto, 6.125 g lazdyno riešutų, 7.200 g varškės. Gaminimas: Sukapotus riešutus sumaišyti su varške. 3 trynius išsukti su cukrumi, dėti vanilin�..
Recepto vertinimas:
Moliūgas, įdarytas kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,1 mažas moliūgas ar agurotis (1 - 1,5 kg), druskos, maltų raudonųjų pipirų, 2,2 šaukštai sviesto, 3,1 stiklinė grietinės, 4,300 g kumpio ar dešros, 5,2 svogūnai, 6,1 obuolys, 7,1 šaukštas aštraus padažo, 8,0,5 sti..
Recepto vertinimas:
Močiutės ragaišis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 kg rupių miltų, 2.6 kiaušiniai, 3.200 g sviesto, 4.100 g mielių, 5.1 šaukštas cukraus, 6.1 pakelis vanilinio cukraus, 7.4 stiklinės pieno, 8.druskos, kmynų arba aguonų Gaminimas: Persijotuose miltuose padaryti duobutę, į ją įpil..
Recepto vertinimas:
"Napaleonas" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.2,5 stiklinės miltų, 2.250 g margarino, 3.0,5 stiklinės parūgštinto citrinos sultimis ar rūgstimi vandens. Kremui: 4.1,5 stiklinės pieno, 5.1,5 šaukšto krakmolo, 6.0,5 stiklinės cukraus, 7.200 g sviesto, 8.1 šaukštelis prieskonių ..
Recepto vertinimas:
ŠakotisIngridientai:60 kiaušinių, 1200g cukraus, 1200g miltų, 1200g sviesto, 2 stiklinės grietinėlės, citrinos žievelių, 150g sviesto volui ištepti, 100g miltinio cukraus gaminiui apibarstyti.Gaminimas Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti viščiukai su citrininiu padažu
Grilyje kepti viščiukai su citrininiu padažuIngridientai:2 nedideli broileriai (maždaug po 500 g kiekvienas), 2 šaukštai citrinų sulčių, pusė šaukštelio džiovintų čiobrelių, po ketvirtadalį šaukštelio džiovintų rozmarinų ir maltų juodųjų pipirų, druskos.Gaminimas Viščiuk..
Recepto vertinimas:
ĮDARYTA NUGARINĖ, KEPTA GRILYJE
ĮDARYTA NUGARINĖ, KEPTA GRILYJEIngridientai:200 g kiaulienos nugarinės,30 g fermentinio sūrio,20 g paprikos,10 g šviežių brokolių,Vegetos prieskonių,juodųjų pipirų, aliejaus.GaminimasJautienos nugarinės gabalėlį įpjaunam..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su braškėmis
Biskvitinis tortas su braškėmisIngridientai:8 kiaušiniai, 200 g cukraus, 150 g miltų,30 g krakmolo, citrinos žievelės.Kremui: 1 l. tirštos grietinės arba grietinėlės,200 g miltinio cukraus, vanilinio cukraus, 1 citrinos sultys, 1 kg braškių. Sulaistymui: 1 stiklinė stiprios saldžios ar..
Recepto vertinimas: