25 rezultatų ieškant "keliu"
Tortas " Napoleonas" Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Tešla: 500 gr margarino, 700 gr miltų, 60 gr grietinės, 1 kiaušinis, truputis druskos. Sviestinis kremas pertepimui: 400 gr sviesto, 240 gr miltinio cukraus, 160 gr kondensuoto pieno arba kavos koncentra..
Recepto vertinimas:
Burokėlių gira Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg sužiedėjusios ruginės duonos, 0,5 kg burokėlių, 5 l vandens Gaminimas: Burokėlius nuvalyti, supjaustyti. Duonos riekeles apskrudinti orkaitėje, sumaišyti su burokėliais, užpilti šiltu vandeniu. Laikyti šiltoje vietoje 2-3 dienas. Ši..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir svogūnų salotos II
Burokėlių ir svogūnų salotos II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli svogūnai, 2 virti ir parauginti burokėliai, ½ stiklinės burokėlių sulčių, Druska, Pipirai, Cukrus. Gaminimas: Svogūnus ir burokėlius supjaustyti vienodo storio griežinėliais ir sudėti į dubenėlį, užpilti..
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 dideli svogūnai, 2 virti (marinuoti) burokėliai, Druska, Cukrus, Pipirai, Burokėlių sultys. Gaminimas: Nupjauti svogūnų viršūnes ir išimti vidų. Burokėlius supjaustyti nedideliais kubeliais, ant jų užberti druską, cukr..
Recepto vertinimas:
Svogūnų bokšteliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g virtos mėsos, Stiklinė grietinės, 2 dideli svogūnai, keli mažesni, 50g sviesto, 1 kiaušinis, Mėsos prieskoniai. Gaminimas: Nuvalius svogūnus, nupjauti viršūnes. Taip paruoštus svogūnus pavirinti grietinėje, po to juos suskirsty..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 virti rauginti burokėliai, 2 obuoliai, 6 šaukštai aliejaus, 2 svogūnai, Druska, Pipirai. Gaminimas: Burokėlius bei obuolius supjaustyti kubeliais. Aliejuje pakepinti griežinėliais supjaustytus svogūnus. Svogūnus kartu su aliejumi supilt..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su riešutais
Burokėlių salotos su riešutais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 virti parauginti burokėliai, 1 citrina, 2 svogūnai, 1 stiklinė riešutų (geriausiai lazdyno arba migdolai), 3 šaukštai aliejaus, Druska, Pipirai. Gaminimas: Burokėlius perpjauti pusiau ir išimti vidų. Supjaustytus svogūnu..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su ananasais
Burokėlių salotos su ananasais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 virti burokėliai; 5 konservuotų ananasų griežinėliai; 6 - 8 maži konservuoti agurkai (kornišonai); 1 virto kiaušinio trynys papuošimui; 100 - 150 g. majonezo; 50 g. ananasų sirupo; 1 arbatinis šaukštelis garsty�..
Recepto vertinimas:
BaklažanasIngridientai: 1. Kelių baklažanų 2. 100g miltų 3. Žiupsnelio druskos Gaminimas: Nuplauname ir supjaustome baklažaną apskritimais dar karta nuplauname ir įtriname druska. Pakaukiame kelias minutes. Nuplauname dar karta. Įkaitiname keptuve ir pilame aliejaus arba svi..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotos "kitokios"Ingridientai: 1 obuolio 1 banano mažos kekės vynuogių 1 apelsino ar kelių mandarinų 1 kivio saujos razinų saujelės graikiškų riešutų 250 g saldaus jogurto Gaminimas: Vaisius supjaustyti gabaliukais. Į vaisius suberti razinas ir riešu..
Recepto vertinimas:
Šeštadienio omletasIngridientai: 5 kiaušinių 5-6 šaukštai pieno Kelių griežinėlių varškės sūrio,kumpio svogūno Sviesto ar aliejaus kepimui druskos pipirų krapų Gaminimo būdas: Kiaušinius, pieną, prieskonius supilti į dubenį ir išplakti. Įkaitinti keptuvė į ją ..
Recepto vertinimas:
Ridikėlių salotos su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g ridikėlių, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės grietinės, 50 g svogūnų laiškų, druskos, krapų, salotų lapų. Gaminimas: Ridikėliai nuplaunami, supjaustomi griežinėliais, sumaišomi su smulkiai supjaustytais svogūnų laiška..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su grietine Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 800 g burokėlių, 200 g grietinės, 1 svogūnas, druskos, 1/2 šaukštelio kmynų, citrinos rūgšties, petražolių. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, sutarkuojami arba supjaustomi šiaudeliais, įberiama druskos, rūgšti..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su kmynais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g burokėlių, 100 g grietinės, 1 šaukštelis kmynų, cukraus, druskos. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40 g druskos l l. vandens), pas..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su obuolių sultimis
Burokėlių salotos su obuolių sultimis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1/2 kg burokėlių, 1 stiklinė obuolių sulčių, 1 šaukštelis cukraus, truputis druskos, 1/4 šaukštelio cinamono Gaminimas: Burokėliai nuplaunami ir išverdami, perpilami šaltu vandeniu, nulupami ir supjaustomi šiaude..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotos su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 burokėliai, 2 obuoliai, 1 šaukštas paruoštų krienų, 1/2 stiklinės grietinės, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Burokėliai išverdami, nulupami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami kartu su obuoliais. Prid..
Recepto vertinimas:
Ridikėlių šaltibarščiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 10 ridikėlių, 50 g svogūnų, 3 stiklinės kefyro, druskos, krapų. Gaminimas: Ridikėlius sutarkuoti. Svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustyti. Šiuos produktus sudėti į išplaktą kefyrą, įberti druskos. Valgyti su karšt..
Recepto vertinimas:
Raugintų burokėlių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 1 svogūnas, 300 g grietinės, druskos, cukraus, lauro lapelių. Gaminimas: Į verdantį vandenį sudėti stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius, svogūną, druskos, cukraus, laur..
Recepto vertinimas:
Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis
Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 3 bulvės, 1 svogūnas, 100 g lašinių, 1 šaukštelis miltų, druskos, grietinės. Gaminimas: Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves ir virti, ko..
Recepto vertinimas:
Agurkų ir ridikėlių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 vidutinio dydžio agurkai, 100 g ridikėlių, 50g salotų 1 stiklinė grietinės, petražolės šakelė, cinamono, druskos, cukraus. Gaminimas: Agurkus nulupti ir smulkiai supjaustyti. Ridikėlius supjaustyti labai plonais griežinėl..
Recepto vertinimas:
Šviežiai raugti agurkaiIngridientai: 2kg agurkų vyšnių lapų serbentų lapų krapų su stiebais kelių skiltelių česnako vandens druskos cukraus Gaminimas: Agurkus , lapus nuplauname, sudedame į indą kuriame raugsime. Sudedame nuluptą česnaką. Užpylame šaltu vandeniu,..
Recepto vertinimas:
Gauruoti kukuliaiIngridientai: 1kg bulvių kelių šaukštų miltų druskos 1 kiaušinio 50g lašinukų Gaminimas: Nulupkite bulves, sutarkuokite ir nusunkite. Įmuškite kiaušinį ir įdėkite miltus, suberkite druską, viską gerai išmaišykite. Tešlą imkite šaukštu, suformuokit..
Recepto vertinimas:
Morkų ir ridikėlių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g. morkų, 100 g. ridikėlių, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 šaukšto acto, cukraus. Gaminimas: Morkos ir ridikėliai sutarkuojami stambia tarka, sumaišomi, pasūdomi ir užpilami aliejumi bei actu. ..
Recepto vertinimas:
Karštos burokėlių salotosIngridientai: svogūno virtų burokėlių silkės džiovintų grybų prieskonių Gaminimas: Džiovintus grybus reikia apvirti ir susmulkinti. Svogūną pakepinti šlakelyje aliejaus, į keptuvę dėti grybus, truputį patroškinti, tada burokėlius (p..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotosIngridientai: 500g žalių burokėlių 300g morkų 50-70g salierų šaknies pusės citrinos sulčių 1 rugštu obuolys sėmenų aliejaus (galima ir kito) 1 valgomasis šaukštas medaus saujelė smulkintų riešutų (kokius labiau mėgstate) arba išlukštentų saulėgrą..
Recepto vertinimas: