KREVEČIŲ SALOTOS SU OBUOLIAIS

Ingridientai:
(4 porcijos)

200 g šaldytų krevečių
2 obuoliai (300 g )
4 lapkotinio saliero stiebai
cikorijos gūželė
50 g migdolų
papuošimui - kelios krapų šakelės
Padažui:
5 šaukštai majonezo
šaukštas medaus
2 šaukštai kefyro
druskos, pipirų

Gaminimas
Paruošti padažą: majonezą sumaišyti su medumi ir kefyru, pasūdyti, įberti prieskonių ir išmaišyti.
Kreveles suberti į sietelį. Kai atšils, perpilti šaltu vandeniu. Obuolius supjaustyti kubeliais, salierus - grėžinėliais, cikoriją - juostelėmis. Migdolus smulkiai sukapoti. Visus produktus sumaišyti ir užpilti padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!