Kebabai folijoje

Ingridientai:
Kilogramas avienos,
4 šaukštai riebalų,
8 svogūnų laiškai,
šaukštelis maltų raudonųjų pipirų,
petražolių,
čiobrelių,
mėtų,
druskos.
Gaminimas
Nuo kaulo nupjauname riebią avieną, supjaustome nedideliais gabalėliais ir paspirginame. Likusią avieną supjaustome nedideliais gabalėliais, uždedame ant spirgučių ir pakepiname. Baigdami kepinti sudedame supjaustytus svogūnų laiškus ir pagardiname maltais pipirais. Nukaičiame. Įberiame susmulkintų žalumynų, pasūdome. Gerai išmaišome ir padalijame į 4 dalis.

Kiekvieną dalį suvyniojame į riebalais pateptą foliją. Kepame ant grotelių. Tiekiame folijoje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!