Kanapiukai

Ingridientai:
0,5 l kanapių,
1 stiklinė aliejaus,
keli mėtų lapeliai,
miltų,
žiupsnelis druskos,
0,5 stiklinės obuolių sulčių,
100 g maltų riešutų.
Gaminimas
Į persijotus miltus pilame aliejų, suberiame paspirgintas ir sugrūstas kanapes, supilame obuolių sultis, druskos ir minkome tešlą. Tešla turi būti kaip makaronams. Iškočiojame, formele išspaudžiame lapelius, žvaigždutes, mėnuliukus ir kt, dedame į skardą, užbarstome susmulkintais riešutais, kepame. Kanapiukai yra Kūčių sausainiukai. Juos gaminant nenaudojame nei pieno, nei sviesto. Tai yra pasninko sausainiai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!