20 rezultatų ieškant "kalendra"
Žuvies guliašas su kalendra Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 asmenims 800 g kietos žuvies (menkės, jūrų ešerio) filė Ryšelis ankstyvųjų svogūnėlių 2 dideli pomidorai 100 g agurkų 3 šaukštai aliejaus Šaukštelis druskos Maltų pipirų 3 šaukštai labai riebios grietinės ½ ryš..
Recepto vertinimas:
Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..
Recepto vertinimas:
Morkų ir bulvių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g bulvių 250g morkų 1 l vištienos sultinio 150g grietinės 2 šaukštai migdolų druska, pipirai, malta kalendra, imbieras pagal skonį Gaminimas: Bulves, morkas nuskusti, smulkiai supjaustyti ir 20 min. virti vištienos sultinyje. Visk..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištiena su prieskoniais
Troškinta vištiena su prieskoniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg) 2 šaukštai žemės riešutų aliejaus 3 sugrūstos česnako skiltelės 3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos šaukštas malto imbiero 3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,..
Recepto vertinimas:
Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai
Ėriuko mėsa su ryžiais indiškai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 imbiero šaknies gabalėlis (1,5-2cm),2.1 didelis svogūnas, 1 česnako skiltelė,3.1 šaukštelis kmynų, 4.3 gvazdikėliai, 3 šaukštai sezamo (alyvų) aliejaus, 5.250g ėriuko mėsos (avienos) faršo, 6.250 g ryžių, 7.300 ..
Recepto vertinimas:
Kepta žuvis graikinių riešutų padaže
Kepta žuvis graikinių riešutų padažeIngridientai:800 g karpio, plekšnės ir kitos žuvies, 100 g miltų, 100 g pomidorų tyrės, 3 šaukštai aliejaus, petražolių lapelių. Graikinių riešutų padažui: 4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji p..
Recepto vertinimas:
Graikinių riešutų padažasIngridientai:4 šaukštai nuvalytų susmulkintų graikinių riešutų, vyno acto, 1 saldžioji paprika, česnakų, žalios arba maltos kalendros, šafrano arba maltos ciberžolės, druskos, 2 stiklinės virinto vandens. Gaminimas Susmulkintus graikinius riešutus, ..
Recepto vertinimas:
Aviena su džiovintais abrikosais
Aviena su džiovintais abrikosaisIngridientai:2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 dideli svogūnai, 2 skiltelės česnako, 5 cm imbiero šaknies gabalėlis, 2 cinamono lazdelės, pora gvazdikėlių, žiupsnelis malto kardamono, 1 kg avienos, 2 šaukšteliai kalendros, 2 šaukštai maltų migdolų, d..
Recepto vertinimas:
Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi
Aštrūs vištienos gabalėliai su medumiIngridientai:1 šviežias čili pipiras , smulkiai supjaustytas, 1 šaukštelis čili prieskonių, 1 šaukštelis šviežio imbiero, sutarkuoto, 1 laimo žievelė, sutarkuota, 600g. vištos krūtinėlės file, 4 šaukštai aliejaus, 1 šaukštas šviež..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, kepta ant iešmeliųIngridientai:1 kg kiaulienos išpjovos, 2 svogūnai, 2 česnako skiltelės, 100g. aliejaus, 4 šaukštai sojų padažo, 2 šaukštai citrinų sulčių, 2 arbatiniai šaukšteliai susmulkintos džiovintos arba šviežios kalendros arba kmynų, maltų juodųjų pipirų, ..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su granatais
Vištienos salotos su granataisIngridientai:4 porcijoms: 2 viščiuko krūtinėlės be kaulo ir odelės (apie 750g) arba toks pat kiekis jau iškeptos vištienos 1 gabalėliais supjaustyta morka 1 susmulkintas svogūnas 1 gabalėliais supjaustytas saliero stiebas 250 g įvairių salotų lapų 90 ml..
Recepto vertinimas:
Tuno salotos su pupelėmisIngridientai:2-4 porcijoms: 250 g konservuoto tuno; 400 g konservuotų baltųjų pupelių; 1 riekelėmis supjaustytas raudonasis svogūnas; 2 valg. š. susmulkintų petražolių; 1 valg. š. susmulkintos kalendros; 1 nedidelė salotų gūžė; 60 ml aukščiausios rūšies..
Recepto vertinimas:
Rizotas su paprikomisIngridientai:4 porcijoms: 60 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 1 smulkiai supjaustyta česnako skiltelė; 2 plonomis juostelėmis supjaustytos didelės raudonosios paprikos; 2 plonomis juostelėmis supjaustytos didelės geltonosio..
Recepto vertinimas:
Rizotas su šampanu ir kalendra
Rizotas su šampanu ir kalendraIngridientai:4 porcijoms: 60 g sviesto; 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas; 350 g rizoto ryžių; 200 ml šampano; 3 stiklinės (750 ml) verdančio vištienos sultinio; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 2 šaukštai susmukintų kalendrų; 60 g drožl�..
Recepto vertinimas:
Vištienos sriuba su bambukų ūgliais
Vištienos sriuba su bambukų ūgliaisIngridientai:30g džiovintų tongu grybų, 150g apvirtos vištienos be odelės, 60g bambukų ūglių, 1 šaukštas sojos padažo, 1 šaukštas ryžių vyno arba sauso chereso, 1-1,4 litro vištienos sultinio, druskos, pipirų, šviežios kalendros.Gaminimas Gry..
Recepto vertinimas:
Aitriosios paprikos padažas salotoms
Aitriosios paprikos padažas salotomsIngridientai:Išeiga-250 ml padažo 125 ml sidro acto, 2,5 ml(1/2 šaukšto)maltų kmynų, 3 šviežios žalios aitriosios paprikos, 1 ryšelis šviežios kalendros, 125 ml dygminų aliejaus.Gaminimas Suplakite actą, kmynus, druską ir pipirus. Paruoškite aitr..
Recepto vertinimas:
Kakikas. Padažas salotomsIngridientai:Išeiga-725 ml 2 nedideli agurkai (apie 500 g), 3 česnako skiltelės, 1 ryšelis šviežių mėtų, 2,5 ml (1/2 arb. šaukšt.) maltos kalendros, 1,25 ml (1/4 arb. šaukšt.) maltų kmynų, 500 ml paprasto jogurto.Gaminimas Agurkus nulupkite, perpjaukite iši..
Recepto vertinimas:
Varškė su morkomisIngridientai:100 g varškės; 1 nedidelė morka; Druskos ir ką tik maltų pipirų; Žiupsnelis kalendros arba cinamono; Mineralinio vandens; 1 valg. š. pakepintų saulėgrąžų branduolių.Gaminimas Varškę išplakite su trupučiu mineralinio vandens. Morką sutarkuokite ir ..
Recepto vertinimas:
MORKŲ - BULVIŲ SRIUBAIngridientai:500g bulvių250g morkų1 l vištienos sultinio150g grietinės2 šaukštai migdolųdruska, pipirai, malta kalendra,imbieras pagal skonįGaminimasBulves, morkas nuskusti, smulkiai supjaustyti ir 20 min. virti vištienos su..
Recepto vertinimas:
TAILANDIETIŠKA MELIONO SRIUBAIngridientai:4 stiklinės vištienos sultinio,450 g kubeliais supjaustyto meliono,1 šaukštas sojų padažo,1 šaukštelis susmulkinto raudonėlio,2 šakelės stambiai supjaustytos kalendros,1 šaukštelis druskos..
Recepto vertinimas: