TRIUFELIAI SU SIURPRIZU
Ingridientai:150 g sviesto
100 g sausainių
stiklinė cukraus pudros
pusė stiklinės kakavos
ketvirtadalis stiklinės grietinėlės
keli lašai vanilės esencijos
pusė stiklinės migdolų drožlių triufeliams pavolioti
Įdarui:
po 10 nuluptų migdolų, lazdyno ir graikinių
Gaminimas
Sviestą ištrinti su cukraus pudra ir kakava. Suberti sumaltus sausainius, supilti grietinėlę, įlašinti esencijos. Viską išsukti maišikliu iki vienalytės masės ir 2 valandas laikyti šaldytuve. Atšalusią masę padalyti į 30 dalių. Suformuoti rutuliukus, į kiekvieno viduriuką įspaudžiant po riešutą ir pavolioti migdolų drožlėse.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!