TRIUFELIAI SU SIURPRIZU

Ingridientai:
150 g sviesto
100 g sausainių
stiklinė cukraus pudros
pusė stiklinės kakavos
ketvirtadalis stiklinės grietinėlės
keli lašai vanilės esencijos
pusė stiklinės migdolų drožlių triufeliams pavolioti
Įdarui:
po 10 nuluptų migdolų, lazdyno ir graikinių
Gaminimas
Sviestą ištrinti su cukraus pudra ir kakava. Suberti sumaltus sausainius, supilti grietinėlę, įlašinti esencijos. Viską išsukti maišikliu iki vienalytės masės ir 2 valandas laikyti šaldytuve. Atšalusią masę padalyti į 30 dalių. Suformuoti rutuliukus, į kiekvieno viduriuką įspaudžiant po riešutą ir pavolioti migdolų drožlėse.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!