25 rezultatų ieškant "juoduju"

Šalta, aštri daržovių sriuba

Šalta, aštri daržovių sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: saldžiųjų įvairių rūšių paprikų – 200 g, pomidorų – 225 g (2 dideli arba 3-4 mažesni), agurkų (su nulupta žieve) – 165 g, ropinių svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) č..

Recepto vertinimas: 0

Triguba žuvienė

Triguba žuvienė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 asmenims 1,5 kg ešeriukų 2-3 bulvės Druskos Krapų Karčiųjų juodųjų pipirų Gaminimas: Ešeriukus padaliname į dvi dalis. Išvalome tik vidurius (žvynus ir galvą paliekame). Vieną žuvies dalį išverdame 2 litruose vandens. Druskos de..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilis

Juodųjų serbentų ir kmynų kokteilisIngridientai: 0,5 litro juodųjų serbentų sulčių 1 litro vandens 2 šaukštai kmynų cukraus Paruošimo būdas: Išvirkite kmynų arbatą , iškoškite , supilkite į ją sultis , suberkite cukrų , įdėkite griežinėlius citrinos , gėrimą t..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų ridikų salotos

Juodųjų ridikų salotos Ingridientai: 2-3 ridikų 3 -4 valgomieji šaukštai majonezo 3-4 valgomieji šaukštai grietinės krapų, druskos Gaminimas: Juoduosisius ridikus nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Pasūdome, uždengę indą su tarkuotais ridikais lekšte sukratome. Po to..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su kopūstais

Menkė su kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g menkės, 1 kg kopūsto, 2 rauginti agurkai, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 2 svogūnai, 50 g juodųjų alyvų, 50 g kaparėlių, sviesto, džiūvėsėlių, šaukštas miltų, šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio, 2 citrinos griežinėliai,..

Recepto vertinimas: 0

"Rudeninė" mišrainė su silke

"Rudeninė" mišrainė su silke Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 vnt. silkės file be odos, 2-3 nedidelės virtos bulvės su lupyna, 1-2 obuoliai, 2 rauginti arba marinuoti agurkai, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūno galvutė, majonezo, juodųjų pipir..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže

Žuvies filė saldžiai rugščiame padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g žuvies filė 2.1 svogūnas 3.2 skiltilės česnako 4.10 g ženšenio 5.2 šaukštai aliejaus 6.1 šaukšteli “SambalOelek” 7.1/2 šaukštelio muskato riešutų 8.1/2 maltų juodųjų pipirų 9.3 šausk�..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms

Aliejinis ančiuvių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 40g išdarytų ančiuvių arba be odos sūdytų kilkučių, 20g kietai virtų kiaušinių trynių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 320g alyvų aliejaus, 60g..

Recepto vertinimas: 0

Žaliasis špinatų užpilas

Žaliasis špinatų užpilas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30g smulkiai špinatų, 20g alyvų aliejaus, 6g Džiugo sūrio, 4g kedrų riešutėlių, 2g česnako, 2g sojos padažo, 2g Vorčesteršyro padažo, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Gaminimas: Plaktuvu (benderiu)..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų ir paprikų salotos su aliejiniu ančiuvių užpilu

Agurkų ir paprikų salotos su aliejiniu ančiuvių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g agurkų, 30g geltonų paprikų, 30g svogūnlaiškių, 30g raudonų paprikų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų, 50g aliejinio ančiuvių užpilo Gaminimas: 100g ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu

Pomidorų, raudonųjų svogūnų ir bazilikų salotos su aliejiniu aviečių užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150g pomidorų, 1,5g druskos, 0,01g maltų juodųjų pipirų. 40g raudonojo svogūno, 50g aliejinio aviečių užpilo, 5g bazilikų lapelių Gaminimas: 15..

Recepto vertinimas: 0

Aliejinis kilkių užpilas salotoms

Aliejinis kilkių užpilas salotoms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50g kilkučių, 10g preseliu išspaustų česnakų, 6g druskos, 1 g maltų juodųjų pipirų, 400g alyvų aliejumi, 60g obuolių Gaminimas:  50g išdarytų be odos marinuotų kilkučių, 10g preseliu..

Recepto vertinimas: 4

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g  česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..

Recepto vertinimas: 1

Juodųjų serbentų uogienė

Juodųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 1kg cukraus, 2 stiklinės vandens. Gaminimas: Juodieji serbentai raškomi visiškai išsirpę. Uogos visiškai išsirpsta tik liepos antroje pusėje, tada jos ir raškomos uogienėms. N..

Recepto vertinimas: 0

JUODŲJŲ SERBENTŲ KOMPOTAS

JUODŲJŲ SERBENTŲ KOMPOTAS Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg juodų serbentų uogų, 1 l vandens, 350-370 g cukraus Gaminimas: Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus di..

Recepto vertinimas: 1

Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“

Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“Ingridientai:Tuno paštetui: 160 g konservuoto tuno 20 g minkšto sviesto40 g 9% varškės5 g konservuotų kaparėliųdruskosmaltų juodųjų pipirųAlyvuogių tyrei „Tapenada“:..

Recepto vertinimas: 2

Kokteilis "Juodoji rožė"

Kokteilis "Juodoji rožė"Ingridientai: 1. Baltasis desertinis vynas 30g 2. Degtinė 20g 3. Juodųjų serbentų likeris 30g 4. Vyšnios, išmirkytos likeryje 10g 5. Ledo gabaliukai 30gGaminimas Visus gėrimus (išskyrus juodųjų serbentų likerį) bei ledo gabaliukus sumaišyti. Į taurę..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų ridikų salotos

Juodųjų ridikų salotosIngridientai:2 vidutinio dydžio juodieji ridikai, 2 pomidorai, 2-3 marinuoti agurkai, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas citrinų sulčių, truputis druskos, pipirų, mažų pomidorų ir marinuotų agurkų papuošimui.Gaminimas Ridikus nulupame ir sutarkuojame. Agurku..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų pupelių sriuba

Juodųjų pupelių sriubaIngridientai:400 g rūkytos krūtinėlės, 320 g juodųjų (spalvotųjų) pupelių, 1 svogūno, 2 skiltelės česnako, 40 g augalinio aliejaus, 30 g aitriųjų paprikų, raudonųjų arba juodųjų pipirų, baziliko, druskos.Gaminimas Pupeles perrinkti, nuplauti ir pam..

Recepto vertinimas: 0

Gazuotas juodųjų serbentų kokteilis (Jūratės)

Gazuotas juodųjų serbentų kokteilis (Jūratės)Ingridientai:1 v.š. juodųjų serbentų sirupo (ar kito mėgstamo skonio), 50g vanilinių ledų, 1/2 stiklinės gazuoto mineralinio vandens.Gaminimas Į kokteilių plaktuvą sudėti ledus, supilti juodųjų serbentų sirupą, gazuotą mineralinį..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)

Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)Ingridientai:2 kg smulkių bulvių, 800 g kalakutienos krūtinėlių filė, 600 g cukinijų, 2 česnako skiltelių, 6 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų. Padažui : 400 marinuotų raudonųjų saldžiųjų paprik..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų ledai

Juodųjų serbentų ledaiIngridientai:6 porcijos 500 g juodųjų serbentų, 150 g cukraus, 400 ml grietinėlės, šaukštas citrinų sulčių, 6 šaukštai juodųjų serbentų likerio, 100 ml saldintų juodųjų serbentų sulčių.Gaminimas Uogas nuplauname, suberiame ant virtuvinio rankšluošči..

Recepto vertinimas: 0

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)

Vitamininė juodųjų serbentų uogienė (Ramunės)Ingridientai:juodųjų serbentų, cukraus.Gaminimas Vienam litrui maltų uogų imu 1,5 litro cukraus. Uogas nuplauname, nurenkame šakeles ir permalame su mėsmale. Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir paliekame kokioms 6 valandoms, galima ir per..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų kompotas (Ramunės)

Juodųjų serbentų kompotas (Ramunės)Ingridientai:1 kg. juodų serbentų uogų, 1 l. vandens, 350-370 g. cukraus. Gaminimas Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus dieną si..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: juoduju