Migdolais įdarytos figos

Ingridientai:
2 didelės prinokusios figos
2 šaukštai sukapotų migdolų
1 šaukštas apelsinu sulčių
1 šaukštas susmulkintų džiovintų abrikosų
2 šaukštai jogurto

Susmulkintu apelsino žievelių,
braškių lapų,
mėtų šakėlių,
figų gabalėlių
Gaminimas
Kiekviena vaisių supjaustyti į 4 dalis, bet neperpjaukite iki galo. Vaisių dalis atsargiai iškeskite ir suformuokite gėlytę. Dubenėlyje sumaišykite susmulkintus migdolus, apelsinų sultis ir abrikosus. Masę padalykite pusiau. Į figos viduriuką idėkite truputį masės.

Padažas:
Jogurtą sumaišykite su ausmulkintomis apelsinų žievelėmis, įpilkite truputį apelsinų sulčių padaža supilkite įį 2 lėkštes ir sudėkite įįdarytas figas. Papuošškite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!