Migdolais įdarytos figos
Ingridientai:2 didelės prinokusios figos
2 šaukštai sukapotų migdolų
1 šaukštas apelsinu sulčių
1 šaukštas susmulkintų džiovintų abrikosų
2 šaukštai jogurto
Susmulkintu apelsino žievelių,
braškių lapų,
mėtų šakėlių,
figų gabalėlių
Gaminimas
Kiekviena vaisių supjaustyti į 4 dalis, bet neperpjaukite iki galo. Vaisių dalis atsargiai iškeskite ir suformuokite gėlytę. Dubenėlyje sumaišykite susmulkintus migdolus, apelsinų sultis ir abrikosus. Masę padalykite pusiau. Į figos viduriuką idėkite truputį masės.
Padažas:
Jogurtą sumaišykite su ausmulkintomis apelsinų žievelėmis, įpilkite truputį apelsinų sulčių padaža supilkite įį 2 lėkštes ir sudėkite įįdarytas figas. Papuošškite.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!