21 rezultatų ieškant "idaryta vistie"
Įdaryta višta Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 1 šaukštas kadagių uogų, 1 stiklinė džiūvėsėlių, 1 šaukštas sviesto, 3 kiaušiniai, druskos, džiovintų slyvų. Gaminimas: Vištą ištrinkite druska ir sutintomis kadagių uogomis. Įdarui sviestą išsukite iki baltumo, sukan..
Recepto vertinimas:
Įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 100 g prieskoninių daržovių, 200 g veršienos, 1 stiklinė pieno, 50 pyrago, 1 kiaušinis, truputis pipirų, druskos, marinuotų agrastų. Gaminimas: Nuvalytą vištą perpjaukite išilgai ir peiliu nuimkite mėsą nuo kaulų, palikdami ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta cukinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 cukinijos. Įdarui: 1 indelis tunų konservų, 1 virtas kiaušinis, 50 gramų tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, pipirų, muskato. Gaminimas: 2 cukinijas perpjauti taip, kad būtų galima šaukštu išskobti jų vidų. Tunus, kiaušinį i..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika
Pievagrybiais įdaryta žalia paprika Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 žalios paprikos, 250 g pievagrybių, 6 riekelės džiūvėsių, 4 šaukštai grietinės, 2 kiaušiniai, 3-4 šaukštai sojos padažo, svogūnas, pagal skonį susmulkintų petražolių lapelių, druskos, pipirų. Gaminima..
Recepto vertinimas:
Įdaryta bulvė kepta žarijoseIngridientai: 1 kg bulvių 200 g rūkytos šoninės folijos kepimui Gaminimas: Bulvės švariai nuplaunamos ir nušluostomos. Šoninė supjaustoma pailgomis juostelėmis. Bulvėje padaroma įpjova į kurią prikemšam šoninės. Paruošta bulvė suvyniojama ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta cukinijaIngridientai: 1 cukinija 1 didesnė morka 1 svogūnas 500g mėsos faršo 1 kiaušinis 1/2 stiklinės apvirtų ryžių mairūno pipirų druskos Gaminimas: Iš faršo , apvirtų ryžių,kiaušinio, sutarkuotos burokine tarka morkos, smulkiai kapoto svogūno ir priesk..
Recepto vertinimas:
Višta, įdaryta grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, druskos, 150 g savo sultyse virtų grybų, 3 šaukštai margarino arba vištos taukų, 1 poras, 3 ankštiniai pipirai, vandens arba sultinio, 0,5 stiklinės vyno, 1 šaukštelis miltų, grietinė. Gaminimas: Paruoštą vištą įtr..
Recepto vertinimas:
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais
Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g veršienos krūtininės be kaulų, druskos, česnako, 2.3 šaukštai margarino ar kitų riebalų, 3.300 g grybų, l šaukštelis petražolių lapelių, 4.3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 5.1 kiaušinis, druskos..
Recepto vertinimas:
Antis, įdaryta makaronais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Antis, 1.200 g makaronų, 2.200 g slyvų, 3.2 morkos, 4.2 šaukštai sviesto, 5.1 svogūnas, pipirų, druskos, lauro lapų. Gaminimas: Išdarinėtą antį gerai įtrinti druska, maltais pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Makaronu..
Recepto vertinimas:
Įdaryta žąsis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 žąsis, truputis druskos. Įdarui: 2.1 kg obuolių, 3.400 g išmirkytų džiovintų slyvų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukšрtai riešutų, 6.1 šaukštas cukraus, 7.6 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Išdarinėta žąs..
Recepto vertinimas:
Grybais įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 šaukštai sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų pagal skonį. Gaminimas: Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į ..
Recepto vertinimas:
Įdaryta žąsis 2 Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 žąsis, truputis druskos. Įdarui: 2.1 kg obuolių, 3.400 g išmirkytų džiovintų slyvų, 4.2 šaukštai razinų, 5.2 šaukšрtai riešutų, 6.1 šaukštas cukraus, 7.6 šaukštai maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Išdarinėta ž�..
Recepto vertinimas:
Kepta įdaryta višta Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1 višta, 2.2 riekelės pyrago, 3.1 šaukštas sviesto, vištos skilvis, рirdis, kepenys, 4.1 kiaušinis, pipirų, druskos. Gaminimas: Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvi..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Keptas kalakutas su slyvomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kalakutas , 2.0.5 - 1 kg džiovintų slyvų, druskos, petražolių ar salierų lapelių papuošimui. Gaminimas: Kalakutą paruošti, iškepti ir pusdubenyje sutvarkyti kaip keptą žąsį (receptas: kepta žąsis).Vietoj obuolių im..
Recepto vertinimas:
Cukinija įdaryta malta kiauliena
Cukinija įdaryta malta kiauliena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Vidutinio dydzio cukinija 500g maltos kiaulienos 2 vidutinio dydzio svogunai 200g/300g fermentinio surio prieskoniu(pagal skoni) folijos kepimui Gaminimas: Cukinija nulupti,supjaustyti griezineliais(tokio dydzio kad y vidu tvirtai y..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lazanijaIngridientai:8 stačiakampiai lazanijos gabalai 2 porai 400 g fermentinio sūrio 4 šaukštai grietinės 2 šaukštai citrinų sulčų 16 gabalėlių rūkytos lašišos druskos maltų pipirųGaminimasIšvirkite lazanijos gabalus pasūdytame ..
Recepto vertinimas:
Antis, įdaryta bulvėmisIngridientai:Antis, 3—4 virtos bulvės, skilvis, širdis, kepenėlės, 2 svogūnai, 0,5 šaukštelio maltų kmynų, mairūno, 50 g sviesto ar anties riebalų, kiaušinis, šaukštas pyrago džiūvėsėlių, šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Antis i�..
Recepto vertinimas:
Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)
Sūriu įdaryta vištiena (Ritos)Ingridientai:500 g vištienos krūtinėlės; 200 g fermentinio sūrio; 50 g sviesto; 2 kiaušiniai; Džiūvėsėliai; Aliejus kepimui; Prieskoniai (druska, pipirai); Mediniai smeigtukai.Gaminimas Krūtinėlę supjaustome kepsnių pavidalu, pamušame ir apibarstome p..
Recepto vertinimas:
Daržovėmis Įdaryta nugarinėIngridientai:1 kg kiaulienos nugarinės,kiaulienos prieskonių,maltų juodųjų pipirų,aliejaus patepimui.Įdarui:i saliero,2 morkos,žalių krapų šakelių,200 g fermentinio sūrio,1 kiaušinis,druskos.Gaminimas•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio gri..
Recepto vertinimas: