Honkongietiškai kepta višta


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

1.1 višta
2.3 šaukštai citrinos sulčių
3.druskos
4.1 puodelis augalinio aliejaus
5.1 susmulkintas svogūnas
6.0,5 skiltelės česnako, 7.susmulkintos
1 šaukštelis raudonųjų pipirų
8.2 šaukštai rudo cukraus
9.2 šaukštai acto
10.5 pipiro grūdeliai
11.0,5 puodelio vandens

Gaminimas:

Išvalyta višta nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma gabalėliais.
Gabalėliai suvilgomi citrinos sultimis ir įtrinami druska.
Aliejus supilamas puode ant grilio grotelių ir vištos gabalėliai jame apkepami.
Apkepti mėsos gabalėliai išimami iš puodo.
Likusiame aliejuje pakepinami susmulkintas svogūnas ir česnakas.
Vištos gabalėliai vėl dedami į puodą ir troškinami uždengti su prieskoniais neaukštoje temperatūroje, kol mėsa suminkštėja. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!