Grybai su grikių koše
Ingridientai:l/2 kg grybų,
1 stiklinė grikių kruopų,
100 g sviesto,
100 g grietjnės,
1 svogūnas,
druskos.
Gaminimas
I verdantį pasūdytą vandenį (1,5 stiklinės) įdedama 40 g sviesto, suberiamos kruopos ir išverdama biri košė.
Paruošti grybai patroškinami su svieste pakepintu svogūnu. Baigiant troškinti, į juos supilama grietinė. Indas ištepamas sviestu, į jį sukrečiama su grybais sumaišyta košė ir 10—15 min apkepama krosnyje ar orkaitėje. Patiekiama užpylus tirpintu sviestu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!