7 rezultatų ieškant "gelsve"

Ryžių - grietinės padažas

Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai:   Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos

Salierų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100 g majonezo, pipirų, druskos. Gaminimas: Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, at�..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir pupelių sriuba su gelsve

Bulvių ir pupelių sriuba su gelsveIngridientai:2—3 bulvės, 2 šaukštai išbrinkintų pupelių, 0,5l pieno, litras vandens, gelsvės lapelių, druskos.Gaminimas Išbrinkintos pupelės verdamos litre vandens, kol pradės minkštėti. Paskui sudedamos supjaustytos bulvės. Kai bulvės ..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos

Salierų salotosIngridientai:250g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100g majonezo, pipirų, druskos.Gaminimas Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10-15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su sta..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su gelsve.

Nugarinės kepsnys su gelsve.Ingridientai:0,5 kg kiaulės nugarinės, 3 svogūno galvutės, 2 ankštiniai pipirai, maltų karčiųjų ir kvepiančiųjų pipirų, geras ryšelis Šviežių gelsvės lapų, aliejaus kepimui.Gaminimas Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeli..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su gelsve

Omletas su gelsveIngridientai:8 kiaušiniai, ryšelis gelsvės lapų, svogūnų laiškai, krapai, petražolių lapeliai, tarkuoti muskato riešutų, pusė stiklinės pieno, 2 šaukštai sviesto.Gaminimas Visus žalumynus supjaustyti kuo smulkiau. Kiaušinius išplakti mikseriu beriant žalumyn..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽAS

RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽASIngridientai:---GaminimasBirių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų.Paduodant padažą prie m&..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: gelsve