20 rezultatų ieškant "gabaleliu"
Įdaryti plekšnės ritinėliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 plekšnės filė gabalėlių sutarkuotos mažos cukinijos 2 sutarkuotų morkų šaukšto citrinos sulčių 4 šaukštų šviežios rupios duonos trupinių druskos pipirų Gaminimas: Tarkuotą cukiniją, morkas, duonos trupinius..
Recepto vertinimas:
Pieno kokteilis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 citrina, 1 kiaušinis, ledo, 3 stiklinės pieno, 1 šaukštas cukraus pudros, 1 šaukštas romo, vanilės. Gaminimas: Dviem porcijoms inde įmušamas kiaušinis, įpilamas šaukštas romo, įberiamas šaukštas cukraus pudros, vanilės, supilamos ..
Recepto vertinimas:
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina
Ant grotelių keptas viščiukas su citrina Sudėtingumas: 4 Ingridientai: ¾ puodeliai sojos padažo 200 ml šaldyto limonado koncentrato (atšildyto) 200 ml ananasinių sulčių ¼ puodelio gryno citrinos sulčių (vienos citrinos kiekio) 1 valgomojo šaukšto sezamo aliejaus 1,5 kg viščiuk..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultin..
Recepto vertinimas:
Grybų ir bulvių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 bulvių, 350 g virtų grybų, 50 g sviesto, 2 svogūnai, 2 kiaušiniai, 2 stiklinės pieno, druskos, pipirų, 1 šaukštas maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio, 1 šaukštas sviesto. Gaminimas: Virtas bulves supjaustyti storomis r..
Recepto vertinimas:
Grybų ir mėsos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g savo sultyse virtų grybų, 150 g virtos arba keptos mėsos, 200 g makaronų arba 8 — 10 bulvių, 2 šaukštai sviesto, 2 stiklinės pieno, 3 kiaušiniai, druskos, tarkuoto sūrio arba maltų džiūvėsėlių. Gaminimas: Makaronus i..
Recepto vertinimas:
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas
Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..
Recepto vertinimas:
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vynuogėmis džemo patale
Vištiena su vynuogėmis džemo patale Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 didelių vištienos krūtinėlės filė arba kalakutienos gabalėlių,1 šaukšto margarino ar sviesto,½ stiklinės vynuogių be kauliukų,¼ stiklinės obuolių ar serbentų džemo,1 šaukšto sauso chereso arba balto sau..
Recepto vertinimas:
Avienos kepsnys Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg avienos, garstyčių, druskos, česnako, ½ svogūno, morka, petražolės šaknis, šaukštas sviesto. Gaminimas: Mėsą aptepti garstyčiomis ir padarius duobutes prismaigstyti česnako gabalėlių. Kepti orkaitėje. Avieną supjaustyti ir tro..
Recepto vertinimas:
Briedžiukai, kepti grietinės padaže
Briedžiukai, kepti grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g šviežių briedžiukų, druskos, 3 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 200 g grietinės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas petražolių lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio Gaminimas: Briedžiukus švariai nuplauti, supja..
Recepto vertinimas:
Grybų omletas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 350 g šviežių baravykų arba pievagrybių, 1 petražolė, 1 šaukštas sviesto, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai miltų, 3 šaukštai grybų, sultinio, druskos, riebalų. Gaminimas: Nuvalytus grybus ir tarkuotą petražolę troškinti riebaluose, kad ind..
Recepto vertinimas:
Pyragėlai su džemo įdaru Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g varškės, 2.500 g miltų, 3.250 g margarino, 250 g džemo, 4.1 kiaušinis, 5.3 šaukštai grietinės, 6.1 šaukštelis sodos, 7.1 stiklinė cukraus. Gaminimas: Inde sumašyti grietinę su soda, šiek tiek palaikyti, kad nusėstų..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas vištienos šašlykas
Pikantiškas vištienos šašlykas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.700 g šašlykų, keletas gabalėlių žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos, svogūnas, 2.8 pievagrybiai, 3.8 nedideli pomidorai, 4.8 šaukštai alyvų aliejaus. Padažui: 5.300 ml grietinės, 6.2 smulkiai supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su kalafiorais ir saldrūgščiu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (Lolla Rossa), 15g morkų, 40g kalafiorų žiedynų, 30g pomidorų skiltelių, 30g a..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gab..
Recepto vertinimas:
Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto)
Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto)Ingridientai:2 kiaušiniai; 60 ml pieno; 160 ml tarkuoto permezano sūrio; 160 ml džiūvėsėlių; 2 š. smulkinto džiovinto raudonėlio; 1š.paprikos miltelių; 1/4 š. maltų juodųjų pipirų, 2 kg susmulkintos vištienos be..
Recepto vertinimas:
Šalta pomidorų sriubaIngridientai:8 porcijoms: 2 stambiai supjaustyti svogūnai; 2 dideli žalieji pipirai; Citrinos sultys; Druska; Kajeno pipirai; 2 nulupti agurkai be sėklų; Keletas ledo gabalėlių; 400 g nesmulkintų konservuotų pomidorų; 3 stiklinės konservuotų pomidorų sulčių.Gami..
Recepto vertinimas:
Gėrimas su beržų sulaIngridientai:0,5 l beržų sulos,0,5 l apelsinų sulčių,ledo gabalėlių,1 citrina.GaminimasSumaišome sulą su sultimis ir išspaustomis iš pusės citrinos sultimis. Gėrimą supilstome į taures. Įdedame po 2-3 gabalėlius ledo, o taures papuošiame citrinos griežinėl..
Recepto vertinimas: