Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g lapinių garbanotojų kopūstų,
2 morkos,
1 petražolės šaknis,
4 – 5 bulvės,
2 šaukštai sviesto,
1 – 2 šaukštai miltų,
2 l mėsos sultinio,
0,5 stiklinės grietinės,
1 stiklinė pieno,
druskos.
Džiūvėsėliams:
200 g pyrago,
2 šaukštai sviesto.
Gaminimas:
Kopūstus, morkas, petražolės šaknį, bulves supjaustyti. Visas daržoves sudėjus į verdantį sultinį, išvirti. Išgriebus pertrinti per sietelį, praskiesti sultiniu ir vėl supilti į sriubą. Svieste pakepintus miltus atskiesti sultiniu ir supilti į sriubą. Užvirinti. Užbalinti grietine. Jei sriuba tiršta, į sriubą įpilti pieno.
Tinka vartoti su: Patiekti su pyrago gabalėliais pakepintais svieste. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!