20 rezultatų ieškant "duonos 2bsu 2bcesnaku 2bmisraine"
Senovinė duonos sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: -1l vandens - 0,5 stiklinės grietinės - 1 stiklinės džiovintos “Naminės” duonos kūbelių duonos Truputi cukraus, druskos. Gaminimas: Pirmiausia reikia užvirinti vandenį ir įdėti kubeliais supj..
Recepto vertinimas:
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas
Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 riekės baltos duonos, 1 stiklinė pieno, 400 g šviežių grybų, 100 g lieso kumpio, 5 kiaušiniai, druskos, pipirų, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir s..
Recepto vertinimas:
Česnakinė sriubaIngridientai: 6 baltos duonos riekės, 3 šaukštai alyvų aliejaus, šaukštelis raudonos saldžios paprikos miltelių, 4 skiltelės česnako, 0,5 šaukštelio juodų pipirų, kiaušinis, šaukštas pjaustytų petražolių. Gaminimas: Sutrupinti baltos duonos..
Recepto vertinimas:
Česnakinė sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 baltos duonos riekės 2 šaukštai alyvų aliejaus šaukštelis paprikų miltelių 3 skiltelės česnako 0.5 šaukštelio pipirų kiaušinis šaukštas pjaustytų petražolių. Gaminimas: Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnak..
Recepto vertinimas:
Sumuštinukai su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 5 riekės ruginės duonos, 60 g sviesto, 200 g grybų, 1 svogūnas, 4 šaukštai grietinės, 1 pomidoras, 1 obuolys, 1 virtas kiaušinis, druskos, pipirų. Gaminimas: Duonos riekes aptepti sviestu. Grybus smulkiai sukapoti, pridėti grietinė..
Recepto vertinimas:
Duonos ir sviesto pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.30g išsukto sviesto 2.6 plonos vakarykštės baltos ar juodos duonos riekelės su nupjaustyta plutele 3.3/4 stiklinės džiovintų vaisių mišinio 4.3 šaukštai cukraus pudros šaukštelis prieskonių mišinio 5.2 truputį paplakti ..
Recepto vertinimas:
Močiutės tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l varškės, 2.7 kiaušiniai, 3.7 šaukštai cukraus, 4.1 pakelis vanilinio cukraus, 5.1 l maltų duonos džiūvesėlių, 6.1 šaukštelis cinamono, 7.0,5 stiklinės manų kruopų, 8.3 obuoliai, 9.1 Šaukštelis kepimo miltelių, l stiklinė ra..
Recepto vertinimas:
Tortas „Bakužė“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 l tarkuotos juodos duonos, 2.15 obuolių, 3.6 kiaušiniai, 4.1 stikline cukraus, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, truputis cinamono. Gaminimas: Paruošti skardą ir i ją įberti tarkuotos duonos sluoksnį, ant jo sudėti eilę stambi..
Recepto vertinimas:
Senelių tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 l stambiai sutarkuotos ruginės duonos, 2.5 kiaušiniai, 3.0,5 l grietinės, l šaukštas želatinos, 4.1 pakelis vanilinio cukraus, 5.0,5 stiklinės džiovintų obuolių, 6.2 šaukštai razinų, 7.2 šaukštai cukatų, 8.3 šaukstai cukraus, 9...
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
Lašiša su pikantišku padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 morkos, 2.1 vidutinio dydžio cukinija, 3.4 gabalėliai baltos duonos, 4.1/2 kg lašišos filė, 5.1 nedidelė citrina (supjaustyti), 1,5 kubelio vištienos sultinio, salotų ir krapų papuošti. Gaminimas: Morkas ir cukiniją su..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su kumpiu ir obuoliais
Karšti sumuštiniai su kumpiu ir obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos, 20 g margarino, 200 g rūkytos krūtinėlės (kumpio, bekono), 2 obuoliai, krienų, 1 pomidoras. Gaminimas: Didelės baltos duonos riekės iš abiejų pusių apkepinamos margarine.Ant keptos duon..
Recepto vertinimas:
Kepti duonos sumuštiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 12 juodos duonos riekelių, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2-3 skiltelės česnako. Gaminimas: Vieno centimetro storio duonos riekelės gali būti keturkampės, trikampės ir kitokios formos. Kiaušini..
Recepto vertinimas:
Vyšnios su juoda duonaIngridientai:150g sudžiūvusios juodos duonos be plutos, 2 šaukštai skysto medaus, šaukštas vyšnių likerio, 400g vyšnių, šaukštas granuliuoto cukranendrių cukraus, 200ml grietinėlės, malto cinamono.Gaminimas 1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupiniu..
Recepto vertinimas:
Apkeptos duonos riekutėsIngridientai:200g juodos duonos, 2 v.š. miltų, 2 kiaušiniai, prieskonių, riebalų kepimui, 2 v.š. vandens.Gaminimas Duoną supjaustyti labai plonomis riekelėmis. Iš kiaušinių, miltų ir vandens padaryti tešlą, įberti prieskonių. Duonos riekeles sudėt..
Recepto vertinimas:
Vaisinės duonos kiškutis (Jūratės) (foto)
Vaisinės duonos kiškutis (Jūratės) (foto)Ingridientai:Sauja mėgstamų džiovintų vaisių, sauja riešutų, nepilnas kepalas juodos duonos, 1 trynys, 1 v.š. miltinio cukraus.Gaminimas Nuo duonos nupjauti plutelę ir sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Riešutus sumalti kavamale. Susm..
Recepto vertinimas:
Vyšnių desertas su duona ir medumi
Vyšnių desertas su duona ir medumiIngridientai:4 porcijos 400 g vyšnių, 150 g juodos sudžiūvusios duonos, 200 ml grietinėlės, 3 šaukštai skysto medaus, šaukštas vyšnių likerio, cinamonų.Gaminimas Nutarkuojame duonos plutą. Duoną susmulkiname ir sugrūdame. Jos trupinius sumaišome..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas su juodos duonos trupiniais
Varškės apkepas su juodos duonos trupiniaisIngridientai:3 pakeliai (600 g) varškės,2 stiklinės juodos duonos trupinių, 50 g sviesto, 6 kiaušiniai,4 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės cukraus, 300 g grietinės,150 g grietinėlės,2 arb. ..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos sriubaIngridientai:***GaminimasDuonos gabaliukus mirkyti keletu valandų, išvirti vandenyje. Pagal skonį pasaldinti cukrumi ar medumi, paskaninti cinamonu. Baigiant virti įdėti truputį sviesto. Galima išplakti mikseriu, kad neliktų duonos gabaliuk..
Recepto vertinimas:
Juodos duonos sriuba IIIngridientai:---GaminimasDuonos gabaliukus mirkyti keletą valandų, išvirti vandenyje. Pagal skonį pasaldinti cukrumi ar medumi, paskaninti cinamonu. Baigiant virti įdėti truputį sviesto. Galima išplakti mikseriu, kad neliktų duonos ..
Recepto vertinimas: