Salotos su konservuotais žirneliais

Ingridientai:
Pusės galvutės žiedinio kopūsto
Pusė cukinijos
1-2 pomidorai
2 svogūnai
Pusė stiklinės konservuotų žirnelių
Prieskonių (druskoks, pipirų, Vegetos)

Padažui:
Pusė stiklinės grietinės, pusė stiklinės jogurto, 2-3 stitelės česnako, 2 šaukštai citrinos sulčio,druskos, pipirų.
Gaminimas
Žiedinį kopūstą išsikirtykite ir išvirkite pasūdydytame vandenyje. Svogūnus ir cukiniją supjaustykite ir apkepinkite, paskaninkite prieskoniais. Į lėkštę sudėkite skiltelėmis supjaustytus pomidorus, svogūnus, cikiniją ir žiedinius kopūstus, sumaišytus su konservuotais žirneliais. Salotos užpilkite padažu . Padažui sumaišytus su konservuotais žirneliais. Salotas užpilkite padažu. Padažui sumaišykite grietinęę su jogurtu, citrinų sultimis, susmulkintais čį9;esnakais ir įberti druskos bei pipirų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!