25 rezultatų ieškant "drebuciuose"
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė)
Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė) Patiekalo šalis: Vengrija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 viščiukas, 1 stiklinė vyno, 1 svogūnas, 1 citrina, 2 kiaušinio baltymai, 15 g želatinos, pipirų, acto, druskos, lauro lapelių. Gaminimas: Viščiuką nuvalykite, supjaustykite, dėkite ..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 190 g vištienos, 100 g drebučių, 1 kiaušinis, 15 g morkų, 25 g agurkų, 25 g pomidorų, 15 g konservuotų žirnelių, 15 g žiedinių kopūstų, 15 g salotų lapelių, 30 g krienų padažo, žalumynų, druskos. Gaminimas: Tuščią metal..
Recepto vertinimas:
Žuvis drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g žuvies, 150 g drebučių, 40 g majonezo, 100 g daržovių, skiltelė citrinos, druskos. Gaminimas: Žuvį išvalykite, išvirkite. Į gilų emaliuotą indą pilkite 0,5 cm žuvies drebučių ir leiskite jiems sutingti. Tada sudėkite susmul..
Recepto vertinimas:
Liežuvis drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g liežuvio, 300 g mėsos sultinio, 10 g želatino, morkų, pomidorų, krapų. Gaminimas: Želatiną 20 minučių pabrinkinti, tada ištirpinti mėsos sultinyje. Liežuvį supjaustyti ir sudėti į dubenį. Ant jo sudėti supjaustytas morka..
Recepto vertinimas:
Paukštiena drebučiuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g virtos paukštienos, 200 g paukštienos pašteto, marinuotas obuolys, raugintas agurkas, apelsinas, pomidoras, 0,5 citrinos, petražolės lapelių, virta morka. Drebučiams: 0,5 l sultinio, citrinos sulčių, 20 g želė. Gaminimas: Mė..
Recepto vertinimas:
Baravykai drebučiuose Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1l virtų baravykų kepurėlių, 2 kietai virti kiaušiniai, 0,5 grybų sultinio, 1 šaukštelis želatinos, 1 virta morka, Lauro lapeliai, Druska. Gaminimas: Grybus sudėti į dubenėlį. Supjaustytas morkas bei kiau..
Recepto vertinimas:
Virtos kiaulių kojelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg kiaulių kojelių, 3/4 - 1 litras vandens, druskos, 3 pipirai, 1/2 lauro lapelio, 1 svogūnas, 1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 1 morka, žalumynų. Gaminimas: Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu va..
Recepto vertinimas:
Vištienos vyniotinis drebučiuose su daržovėmis
Vištienos vyniotinis drebučiuose su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g vištienos vyniotinio, 200 g virtų morkų, 300 g konservuotų žirnelių, 1000 ml mėsos sultinio, 30 g želatinos, žalumynų, prieskonių. Gaminimas: Želatiną išbrinkinti mažame kiekyje šalto vand..
Recepto vertinimas:
Liežuvis arba mėsa drebučiuose
Liežuvis arba mėsa drebučiuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.300 g virto liežuvio arba mėsos, 2.300 g mėsos sultinio, 3.10- 12 g želatinos, 4.morkų, 5.pomidorų, 6.žalumynų. Gaminimas: Želatiną brinkinti 20—30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skai..
Recepto vertinimas:
Lydekos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg lydekos, 2.4 kiaušiniai, 3.1 riekelė pyrago, 4.1 stiklinė pieno, 5.1 šaukštas sviesto, 6.1 morka, 7.2 svogūnai, 8.10 pipirų (įdarui ir sultiniui), 9.1 lauro lapelis, druskos, 10.3 stiklinės sultinio drebučiams Gaminimas: Lydeką n..
Recepto vertinimas:
Įdaryta lydeka drebučiuose Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1.5 kg lydekos, 2.2 riekelės pyrago, pieno pyragui sumirkyti, 3.2 svogūnai, 4.1 šaukštas sviesto, 5.2 kietai virti kiaušiniai, 6.12 kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų, 7.2 lauro lapeliai, druskos, 8.150 g prieskoninių darž..
Recepto vertinimas:
Lašinukai drebučiuoseIngridientai:300g lašinukų su raumenų sluoksneliais, 1 morka, 1 svogūnas, 2-3 pipirai, 1 lauro lapelis, 5g želatinos, petražolių, citrinos, druskos.Gaminimas Lašinukai sudedami į verdantį, pasūdytą vandenį kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Baigiant virti, į..
Recepto vertinimas:
Ananasai drebučiuoseIngridientai:3 stiklinės vandens, 0,5 kg ananasų, 0,5 stiklinės cukraus, 1 šaukštas želatinos, truputį citrinos sulčių.Gaminimas Iš vandens ir cukraus išvirti sirupą. Į jį sudėti nedideliais gabalėliais supjaustytus ananasus Išvirtus vaisius sudėti į deser..
Recepto vertinimas:
Šaltas jautienos kepsnysIngridientai:1,5-2kg. jautienos filė, 2 morkos, burokėlis, 2 svogūnai, 1 poras, 2 lauro lapai, 2 veršio kojos, 2 šaukštai sviesto, salieras, 15 kvapiųjų pipirų.Gaminimas Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitina..
Recepto vertinimas:
Karpis drebučiuoseIngridientai:1/2kg. karpio, 3 šaukštai aliejaus, citrina, 2 skiltelės česnako, 1l. vandens, druskos, pipirų.Gaminimas Išvalyto karpio gabaliukai įtrinami prieskoniais su druska, susmulkintu česnaku ir kepinami aliejuje, kol pagelsta. Po to gabaliukai sudedami į puodą, u..
Recepto vertinimas:
Mišrainė drebučiuoseIngridientai:Virtų bulvių, morkų, konservuotų žaliųjų žirnelių, 1-2 raudoni obuoliai, pakelis želatinos, 1/2l. grietinėlės, pusė citrinos.Gaminimas Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas maž..
Recepto vertinimas:
Karpis drebučiuoseIngridientai:Karpis, 30g želatino, baziliko, druskos, pipirų, balto vyno.Gaminimas Paruoštą žuvį supjaustyti gabaliukais. Galvą, uodegą ir pienius atidėti. Žuvies gabaliukus sudėti į šiltą kur-bujon nuovirą ir virti 45 minutes. Tuomet žuvį išimti, pašalint..
Recepto vertinimas:
Krabai (krevetės) drebučiuoseIngridientai:2 kiaušiniai, 30g. želatinos, 80g. sauso vyno, 250g. pomidorų, 25g. konservuotų krabų (krevečių), 75g. grietinės, 10g. vidutinio aštrumo garstyčių, 20g. smulkintų petražolių, druska, pipirai, žiupsnelis cukraus, petražolių šakelė, acto p..
Recepto vertinimas:
Vištienos vyniotinis drebučiuose
Vištienos vyniotinis drebučiuoseIngridientai:300g. vištienos vyniotinio, 200g. virtų morkų, 300g. konservuotų žirnelių, 1000ml. mėsos sultinio, 30g. želatinos, žalumynų, prieskonių.Gaminimas Želatiną išbrinkinti mažame kiekyje šalto vandens, po to maišyti karštame sultinyje, kol..
Recepto vertinimas:
Karpis drebučiuoseIngridientai:1 kg karpio, 1 brokolis, 1 žiedinis kopūstas, 1 morka, 100 g migdolų, 400 g graikinių riešutų, 100 g figų. 100 g razinų, 50 g želatinos, 0.5 kg prieskoninių daržovių, 1 galvutė česnako.Gaminimas Karpį nuvalyti, supjaustyti gabaliukais ir išvirti su..
Recepto vertinimas:
Kiaušiniai žalumynų drebučiuose
Kiaušiniai žalumynų drebučiuoseIngridientai:8 Švieži kiaušiniai, 150 g kubeliais pjaustytų morkų, 50 g saliero, 0,8l sultinio, svogūnas, 2 gvazdikėliai, druskos, pipirų, 5 šaukšteliai želatinos, 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (petražolių, svogūnų laiškų, truputis r..
Recepto vertinimas:
Krevetės drebučiuoseIngridientai:400 g. virtų krevečių, 500 g. šparagų, 2 šaukštai želatinos, 100 ml. sauso baltojo vyno, kiaušinis, 2 šaukštai citrinų sulčių, krapų papuošti, druskos.Gaminimas Ant želatinos užpilame šalto vandens ir ją išbrinkiname. Šparagus 30 minučių ve..
Recepto vertinimas:
Jautiena drebučiuose (Ramunės)
Jautiena drebučiuose (Ramunės)Ingridientai:600 g virtos jautienos, 9 džiovintos slyvos, 1 indelis kukurūzų, 6-7 marinuoti agurkai , 1/2 virtos morkos, truputis petražolių, 5 stiklinės jautienos sultinio, 3 šaukštai želatinos.Gaminimas Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklin..
Recepto vertinimas:
Upėtakis drebučiuoseIngridientai:1 upėtakis (maždaug 1 kg svorio), 10 g želatinos, 1 svogūnas, 1 morka, petražolės gumbas, apelsinas papuošti, čiobrelių ir petražolių šakelės, žiupsnelis druskos, 1 nedidelio apelsino žievelės bei jo išspaustų sulčių.Gaminimas Žuvį išdarin�..
Recepto vertinimas:
Jaučio liežuvis drebučiuoseIngridientai:400 g. jaučio liežuvio, 2 šaukštai konservuotų žirnelių, 50 g. želatinos, cukraus, maltų juodųjų pipirų, 2 morkos, druskos, 4-5 petražolių šakelės.Gaminimas Liežuvį nuplauname, nusausiname ir nuplikome verdančiu vandeniu (galima ir kelio..
Recepto vertinimas: