Didžiaakiai pyragėliai (Skirmantės) (foto)

Ingridientai:
1 kg šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;
indelis konservuotų persikų;
250 g varškės;
100 g grietinės;
0,5 st. cukraus;
2 kiaušiniai;
vanilinio cukraus.
Gaminimas
Iš tešlos padaryti 8 cm skersmens skritulių. Iš pusės tų skritulių 6 cm skersmens formele išpjauti žiedus ir uždėti juos ant skritulių. Kepti 5-7 minutes, kol papločiai iškils ir truputį paruduos.

Sumaišyti grietinę, varškę, cukrų, kiaušinius ir vanilinį cukrų. Dėti šio varškės kremo į apkeptus skritulius, o ant viršaus sudėti po persiko puselę. Dar kepti apie 10 minučių, kol sukeps varškė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!