Dvigubos širdys
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
(15 vnt.)
500g 1 lakštas šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
Papuošimui
1 kiaušinio baltymas
100 g Demerara cukraus
Įdarui
200 g paprasto Filadelfijos sūrio arba galite naudoti varškės kremą
60 g cukraus miltelių
žiupsnelio raudonų maistinių dažų
Gaminimas:
Atšildykite ir iškočiokite tešlą. Išpjaukite 30 širdžių. Pusę širdžių patepkite baltymu ir apibarstykite Demerara cukrumi. Visas širdis sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir 4 minutes kepkite orkaitės viduryje 225°C. Po to jas atvėsinkite ant padėklo.
Sumaišykite įdaro sudedamąsias dalis. Prieš pat patiekdami sutepkite širdis paruoštu įdaru taip, kad viršutinė širdis būtų pabarstyta cukrumi.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!